onsdag 19 juli 2017

Det blev tidigt go natt

 Så har det varit en dag med fullt ös .....vardagsysslorna tar ju aldrig slut och sen hade vi ju kryssningen idag.
Nu är vi ombord på Grace.....men jag måste nog erkänna att innan vi åkte hemifrån så skulle jag nog hellre ha stannat hemma och satt mig i lugn och ro och bada bastu och tagit det lugnt....orkar inte hela tiden med en massa ljud omkring mig.Så jag smög mig till hytten då vi kom ombord och tog mig en varm härlig dusch och kröp ner i nybäddade rena lakan.

Tänk för många år tillbaka så hann man ju nästan inte tlll hytten då man kom på kryssning...nej då va det hulabaloo till morgon timmarna.....nu ligger jag hellre i hytten och njuter av lugnet istället för att trängas med tusen andra och en massa oljud.

Gissade nog redan då vi kom ombord att inte heller farsgubben skulle orka med så mycket ...han vill ju göra så mycket men tyvärr finns inte den orken som förr ...så han ville också ta det lugnt då vi om ombord och han kände sig redo att tidigt gå och sova.Men han får ju vara med om sin efterlängtade kryssning och ny dag och nya tag i morron.
Skall hoppas att vi ryms någonstans och äta i morron för jag har ju inte förhandsboka något....och ännu till sommartid ...så kanske vi får nöja oss med köttbullar och mos.

Innan vi gick ombord så hann vi säga hej åt A för hon gick iland på ledigt.....vi skojade med A och sa att  "kom med på kryssning"...men vi fick snabbt ett svar NEJ..haha!!


På väg på kryssning

Vi blev påminda att det är Tall Ship i Åbo...plakat längs hela vägen

Syskontrion...vi hann säga hej åt Ankku

Jag köpte färdigt saker som min arbetskompis fixade till hytten....överraskning åt barnen till deras födelsedagar.Oj va dom blev glada då dom öppna dörren.

Så fick vi se lite fartyg som är på väg till Åbo /Tall Ship race

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar