fredag 21 juli 2017

Mina öron

Så har vi då kryssningen över och nu har vi stigit in i skeppens värld ...Tall Ship Race i Åbo.Vi var en liten snabbis med Mikko och såg på skeppen igår då vi hade kommit från kryssningen och tur var det ...för det var rätt lugnt ännu längs ån igår.Annat var det idag...Mikko for dit en sväng innan han skulle på jobb och han ringde och sa att det var helt full...likaså en annan kompis skrev att där var helt kaotiskt.

Så det var lätt för mig att besluta att jag vill bara vara hemma och inte dit och tränga mig fram med farsan i rullstol och kidzen med som man säkert skulle ha tappat bort i folkmassorna.Skojade med en kompis att kanske man måste fara dit i morron bitti kl7 innan alla har vaknat och hittat dit.
Mikko skall jobba natt idag så jag säger bara ..."lycka till" ... han skall köra buss ända till tre i natt och  det är fredagskväll och Tall Ship Race.

Det räckte mer än väl för mig med kryssning på min lediga vecka och mitt i sommar ruliansen....en massa familjer på gång.Höll mig rätt mycket i lugn och ro i hytten och njöt av att det var lugnt och tyst.Som många säger att barnaljud är som musik för öronen.....men som sagt mina öron har hört tillräckligt på den musiken och nuförtiden njuter mina öron av tystnad och sen gillar dom att höra på en massa olika låtar från det ljuva åttitalet till dagens goa låtar.

Läset här om dan att Scorpions kommer att vara i Helsingfors  i november just då som jag skall på jobb och det skulle verkligen mina öron ha gillat....men dom kommer att få lyssna på något som jag vet att dom också kommer att gilla super mycket inom närmaste framtid ....kommer att skriva om det på bloggen då det blir aktuellt.

Papsen var nöjd över kryssningen ...på hemresan satt han nästan hela resan till  Åbo i Rockmore och lyssnade på trubaduren och då folk sjöng karaoke.Själv träffade jag  bekanta ombord på Grace som jag inte sett på många år  ..roligt att ses M och gänget.

Idag blir det taco party...heter det inte så att "då katten är borta dansar råttorna på bordet" (Mikko jobbar medan vi gottar oss)...mumsfilibabba.Ha en trevlig fredagskväll allihopa som kikar in här....och ni som trängs vi Aura å ....lägg in foton via fb så jag kan sitta här på soffan och njuta i lugn och ro av alla era fina bilder.
...utan att behöva trängas.Sätter mig hellre i bastun ikväll. Fick igår en serie fina foton  från Tall Ships Race som jag skall lägga in här på bloggen.


Denna skylt hittade jag nere vid ån

Det var mycket grå färg utomhus


Jaromirs drink


Vi åt uppe i Franks

Detta spel kan jag rekomendera...verkligen roligt ...vi har skrattat till en massa olika roliga berättelser som vi hittat på :) Köpte åt kidzen till födlarpresent.Finns med olika teman.Sen fick dom ännu varsin skolväska.

Detta fotade jag igår kväll då vi gick längs med ån



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar