fredag 1 september 2017

Två kökshanddukar pryder balkongen

 Som ni ser på rubriken så började allt med två kökshanddukar och slutade med att hela balkongen fick en ny höstskrud.Pyntar balkongen efter våra årstider och nu då jag sitter och blickar ut på träden ( vi har mycket lönnar på gården) så börjar dom faktiskt ändra färg...likaså naturen är så höstlig.En massa höstfärger börja ta form både i affärerna som ute i naturen.

 

Så jag ville passa på denna lediga vecka att få balkongen färdig fixad så att jag har tid att njuta av höst temat ett tag innan det är dags att plocka fram alla härliga julpynt.För med den hr farten verkar det som månaderna hela tiden byts...det är ju redan 1 september.
Nå det passar bra med detta höstinlägg idag för tycker själv att september ränas som höst och då får ni mina läsaren njuta av min balkong i höst skrud.

Skall lite berätta hur temat för denna höst kom till....jo det var så att jag skulle och köpa mat och vart jag än går så har jag alltid mitt inredningsöga med....så ni förstår att det ibland är svårt att gå förbi saker som jag vet skulle passa jätte fint till vårt hem men måste prioritera och lämna dom kvar i affären för att mata spargrisen istället.

Men då jag gick förbi denna avdelning med rönntema så visste jag att nu kommer dessa två kökshandukar med mig hem.Jag hade sett dem en gång tidigare och lämnade dom kvar.....men nu visste jag att detta blir superfint till balkongen och vips så var dom på väg med hem till oss.

Jag hade allt så klar och en vision redan jag såg dom första gången och visste att dessa två kökshanddukar skulle bli överdrag till mina balkongsdynor.Fram med symaskinen och vips hade jag två fina överdrag till mina balkongdynor.











Oranga ljus hade jag hemma och så råkade jag hitta på slutförsäljning oranga filtar och sen har jag mina fina konstgjorna lönnkvistar som jag någon gång tillbaka i tiden fyndat på loppis.Dom ger den där rätta höstkänslan då jag brukar plocka fram dom till hösten.Sen bytte jag sommarblommorna mot höstblommor och färgen var som gjord för mitt höstema.














Pricken på i blev min te/kaffe mugg som har samma rönnmönster som mina balkongdynor.

Så nu sitter jag här i mitt lilla krypin och njuter och bloggar.Likaså på kvällen är det hur mysigt som helst då dom oranga ljusen ger en så fin varm färg och det blåser i träden och lite regn smattrar på glasrutorna.Man måste ha sina små knep att man klarar denna mörka tid och nu har jag  balkong pyntad så här kommer jag nog kunna sitta och mysa denna mörka tid.

Trevligt veckoslut till er alla.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar