tisdag 6 februari 2018

Obehaglig känsla.

 Ni som jobbar skift vet ju säkert denna känsla då man vaknar och inte riktigt får grepp om vilken dag det är.
Sen är det ännu värre med ett sådant schema som vi har på hyttsidan.

Vi har ett team som börjar jobba 5 och följande team börjar jobba kl 6.sen jobbar vi intensivt förmiddagen tills vi har paus på dagen och då brukar jag faktiskt ta en ordentlig power nap. Jag brukar faktiskt somna in riktigt djupt och då det är mörkt i hytten så vet jag ju inte vilken tid det är på dygnet då jag vaknar.




Som idag hade jag en jätte obehaglig känsla ....skulle 14.30 på jobb och då jag vaknade så visste jag inte vilken tid på dygnet det var och inte heller vilken dag. Trodde det var onsdag morgon och tänkte för mig själv att skönt vi har redan tisdag förbi....då jag plötsligt började inse att jag har halva tisdagen framför och det är först onsdag i morron.

Tror nog inte det är så många som skulle villa jobba med denna arbetstakt och arbetstider ...men som sagt visst börjar det nuförtiden iland vara svårt att hitta ett jobb med sk normala arbetstider som man är van med från förr. Nu förtiden är det mycket skiftes jobb och veckosluts jobb.

Får se vad jag tror att det är för dag i morron bitti då jag vaknar ...kanske jag tror det är lördag kväll.

Nu blir det go natt ...jag  får sova hela 5 1/2 timme....men klarar mig bra med lite sömn och på dagen tar jag en power nap.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar