måndag 26 februari 2018

Nu är vi ombord

Här hinner man inte blogga på i samma takt som hemma... det är så mycket man vill se och göra på en kort tid.Vi var som sagt 5 dagar i Fort Lauderdale och nu har vi då gått ombord på världens största fartyg Harmony of the Seas och skall kryssa i Karibien en vecka.

Ni som följt med bloggen lite längre och ni som känner mig och min familj personligen vet ju att Usa och Karibienkryssningar är helt vår grej.Det är så roligt med folk som hittar sina egna favoriteställe då dom åker ut på resa.



En del känner för att alltid åka till Thailand ,en del vill åka runt i Europa, en del vill åka på stads semester, en del vill göra extrema resor, en del vill inte resa alls och sen finns de då sådana som vi som hela tiden vill till Usa och på Karibienkryssningar.

Vi är helt sålda för denna grej att få kryssa runt i Karibien och se en massa fina öar, äta gott ombord ,lata oss och sola på deck , njuta i en massa olika pooler och jaccuzin vi älskar  dessa sk flytande hotell.

Minns inte om jag skrivit det tidigare hur allt fick sin början med att vi nu  gärna vill  kryssa en gång i året i Karibien....skall berätta lite mera om det här på bloggen.

Men nu har vi då börjar vår underbara kryssning med Harmony of the Seas och skall försöka hinna uppdatera lite under denna vecka vi är ombord.

Häng med på vårt äventyr.














Nu lämnar vi Fort Lauderdale bakom oss och första stoppt som vi kommer att åka till är en av mina favorit öar St Maarten.

2 kommentarer:

  1. Hej! Jag ser framemot att resa om er resa och gärna mycket bilder. Jag och min man drömmer också om en resa till Karibien, och läser gärna om tips och råd. Ha en härlig resa, trots den sorgliga början på det hela <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du vill följa med min blogg om vår kryssning....kommer att komma fina bilder , tips och råd.
      Du kan också söka på åren sept/okt 2014 , december 2015 och februari 2017 där hittar du mycket inlägg av våra kryssningar.

      Radera