tisdag 20 februari 2018

Nervarvande fas

Så kommer nu  den första färska reserapporten från vår etapp nr 1.Vår resa med Amorella till Stockholm gick helt okej.Fast vi åkte dagsbåten så hade jag hytt bokad för vi hade inplanerat att vi skulle försöka sova på dagen så vi orkade vaka på Arlanda.




Vi har som sagt spenderat natten på Arlanda och fått konstaterat att vi är nog inte några ungdomar längre...Mikko hade ben och rygg sjuk då han tog sig någon timmars tupplur på natten på en hård bänk. Själv är jag nattuggla och klarade mig utan sömn hela natten...slumrade till ungefär en timme.Kidzen i det stället sov riktigt gott med plädar omkring sig och nackdynan som huvudkudde. Allt gå bara man vill.





Vi tyckte det var så onödigt och checka in på hotell nära Arlanda  runt kl 22 och sen skulle vi ha måste checka ut redan runt 05.00.Bättre att ha sovit dåligt  på Arlanda så sover vi som små grisar då vi flyger från Amsterdam till Usa, en resa på lite på 9 timmar.

Vi skall nu som sagt först flyga Stockholm-Amsterdam (typiskt flyget försenat) och den sträckan tar ju inte så hemskt länge...sen är har vi ett par timmars tid för byte och så är det dags och flyga vidare....sen i Usa så har vi igen ca två/tre timmars byte ( vi skall genom immigration)  och efter det flyger vi till Ft Lauderdale. Skulle absolut inte orka med dessa byten....har blivit för bekväm och vill helst flyga direkt men nu hittade jag inte alls några bra pris på direktflyg. Så vi för nöja oss med detta bytande denna resa.




Just nu känner jag mig rätt harmonisk då jag sitter och ser ut och snön yrar på  och jag vet att jag får lämna detta klimat för ett par veckor och får njuta av nästan +30 grader varje dag. Skulle gärna bli längre där men tyvärr går det inte denna gång....får ta det sen i höst då jag/vi  skall till Kalifornien.

Många funderar kanske om vi aldrig har några motgångar på våra resor ...egentligen inte förutom nu ser det ut som starten bli runt 15 min försenad.Men annars brukar det löpa helt ok....och våra kidz är vana resenärer så det är så skönt nu då vi har  sk 4 extra händer som hjälper till.






Kidzen har nog verkligen resefeber medan jag bara väntar att jag får boarda planet och sätta mig ner och sova och Mikko är lika lugn som en filbunke som vanligt.Men som jag skrev ...vårt motto är ...inget stress. Det är så skönt att bara få vara och känna hur kroppen går igenom en nervarvande fas.....märka hur allt stress rinner ur kroppen.




Hoppas ni alla har en skönt start på veckan och försök låta stressen rinna ur och njut av en stressfri vardag.

Hiphej....får se var vi är då jag skriver nästa reserapport.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar