fredag 23 februari 2018

Hedrade offren i ishallen

Igår var vi och se på ishockey...vi brukar försöka hinna med åtminstone en match om inte flera då vi är här. Nu som sagt hann vi bara med en match och det var Panthers mot Washington Capitals.



Innan matchen började så var det minnes stund och tyst minut för offren i skolskjutningen....vackra tal och en lite pojke som sjöng så otroligt fint. Har aldrig varit med om på en ishockey match då hela hallen på varit så tyst....hördes inte ett pip.


Det var också så fint ....dom hade på isen upplysta sk bollar och i varje boll fanns offrets namn....och till slut spelades en så vacker sång och bollarna slocknade en efter en tills alla bollar var släckta.

Själv är det nu min tur att gå och snörvla så jag hade kanske inte riktigt den där rätta stämningen på ishockey matchen igår. Verkar som vi alla lite turvis har fått släng av förkylningen som Mikko hade innan resan.


              Här hade dom logon av skolan som mistade elever och läraren.





Annars var det ju nog en bra match och alltid roligt då hemmalaget tar segern...jubel och klappar i hallen då Panthers vann med 3-2 riktigt på slutrakan .




                                         Här står mina egna pantrar och poserar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar