måndag 5 februari 2018

Solsting i vinterkylan

 Härlig solig dag och fast det är mitt i vinter och solen inte ännu  värmer så otroligt mycket så tror jag att jag tamme tusan fått solsting mitt i vintern.



Nu undrar ni väl säkert att ..."Hur så "?  Som ni märker så har  jag rätt ofta uppdaterat er att jag absolut inte är vinter människa och fryser för minsta lilla....men hör och häpnad till och med jag vågade mig ut idag i -10 graders kyla.





Det är nog ett stort plus att tycka om att fotografera....det blir som en liten kick i arslet att ut med dig nu då det är så fint väder....man får massor med fina bilder i foto arkivet.
Så gick det till idag...jag ville ha lite vinterbilder i arkivet så efter jag fört kidzen till skolan så for jag på mat uppköp och efter det styrde jag nosen till Littois stranden.




Det kom lite så där mitt i allt att jag beslutade för att åka och ta lite bilder så jag kanske inte direkt var utrustad med så varma kläder som det skulle ha behövts då tempen börjar visa -10.Men jag fick nog ihop en del vackra vinterbilder.

Dom här  fotona har jag tagit med mobilen ....tänk nu förtiden hur enkelt det är att gå runt och knäppa bilder...bara ta mobilen från fickan och klick klick så kan det bli hur fina bilder som helst. Har ännu inte hunnit prova fota med min nya telefon som (jul)gubben hämtade.




Det är faktiskt sällan jag går runt med min system kamera nuförtiden...har den nog alltid med då vi reser men ändå knäpper jag mycket bilder med telefonen.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar