söndag 18 februari 2018

Nära att mista båda barnen

Det är nog första gången som mina steg känts så tunga då jag skall till Usa....till landet där jag trivs och känner mig hemma. Att veta vilken tryckt stämning det kommer att vara då vi skall åka och hälsa på våra vänner...alltså min mage, min kropp mitt hjärta vrider sig av smärta.

Ännu till fick vi reda på att deras yngste son var ett hårsmån från döden...han hade oturen att bli snuddad av splitter från kulan i huvudet men tur i oturen så blev han lindrigt skadad. Det är ett mirakel att han överlevde ...vill inte i min vildaste fantasi tänka på hur det kunde ha gått för mina kära vänner...nära att mista båda barnen. Oj oj vilken lång väg dom har framför sig innan dom kan se ljuset i tunneln och stackars Alex som var mitt i allt detta kaos inne i skolan.

Vi skall försöka göra det bästa av vår resa och som tur är har vi två ivriga kidz med som verkligen håller stämningen på top och inte verkar lida så mycket av allt som just nu händer omkring oss. Vi har lugnt förklarat åt dom vad som hänt och dom verkar ta det helt lugnt...Jaromir har ju nog läst på sociala medier om vår vän Nick och frågat och funderat och jag har försökt förklara så gott jag kan.

Nu är då vår semester resa inledd och vi är nu på väg med Amorella till Stockholm för att därifrån ta oss vidare till Arlanda...vi kommer att spendera rätt många timmar på Arlanda innan vi skall flyga vidare till Amsterdam...men som sagt jag njuter av varje stund då jag inte behöver göra något....det är så en semester skall vara. Nolla hela vardagen och ta emot all service som erbjuds och bara få var tillsammans med mina kära.

Vår resa började nu med Viking Line Amorella och kommer och sluta med en veckas kryssning med världens största fartyg Royal Caribbeans Harmony of the Seas i Karibien.Vi gillar RCCL Oasis class fartyg och nu är det då andra gången vi kommer att kryssa med Harmony....sen har vi också provat Oasis of the Seas och Allure of the Seas och vi ger dem top betyg.


Nu i april kommer RCCL nyaste och största fartyg Symphony of the seas och visst finns den med på vår bucketlist att också  kryssa med den någon gång.

Kommer försöka uppdatera bloggen under resan i den mån jag hinner....och lovar igen en massa fina bilder från vår kryssning.Kika gärna in på bloggen ni som vill följa med vår resa.






Fotot till höger på Harmony of the Seas har jag tagit själv i fjol, det är fotat på Haiti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar