torsdag 8 februari 2018

Otaliga varianter

Vår skärgård är nog så otrolig vacker oberoende vilken tid på året det är. Kan känna mig lycklig som får njuta av att se dessa vackra vyer varje arbetsvecka och ännu till att jag får betalt att åka runt här i denna skärgård.





Det har sin charm att se hur vyerna ändras efter årstiderna och fast vi ännu är bara inne i februari så börjar man märka att det börjar ljusna sakta men säkert...oj vad jag längtar till våren.



Det som jag gillar då man står ute på deck och ser dessa vyer och knäpper bilder så blir aldrig ett foto likt det andra. Har nu jobbat lite på 5 år här på Grace och fotat denna skärgård otaliga gånger och ändå är det så otroliga varianter på fotona...olika årstider, olika färger, härliga solnedgångar, vackra blåa nyanser, gråa disiga dagar ..varianterna tar aldrig slut.




En av mina favoriter är nog solnedgångar och den andra favoriten är  tidiga mornar då dimman ligger lite kusligt över havet och man får en fin ö passligt med på bilden.

Nu skall jag visa lite foton som jag knäppte idag ...solen visade sig lite och gav ett fint sken och lite glimtar av blå himmel om också med.





Tror nog ingen tröttnar på foton med dessa vyer och lovar att det alltid nu och då kommer att dyka upp foton från vår vackra skärgård då jag har möjlighet att fotoa så otroligt fina vyer.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar