onsdag 14 februari 2018

Härligt med vänner

Då jag hör ordet vänner blir jag så glad.....roligt att ha vänner och få vara en vän. Tyvärr har jag inte möjlighet att träffa/ha kontakt med ALLA mina vänner så ofta men ni skall veta att ni alla har en egen plats i mitt hjärta.....för mitt hjärta är stort så dit ryms det mycket vänner och i mitt hjärta finns ännu plats för nya vänner. Man får aldrig för många vänner.

En av mina bästa vänner är ju min kära man... han är min själsfrende och min guldklimp... vi har nog så otroligt roligt tillsammans.
Sen har jag en massa barndomsvänner, nya vänner, vänner i olika åldrar osv och jag är så tacksam att jag lärt mig känna er alla som finns i mitt liv.

Idag åkte jag till Maria med en Mudcake, grädde och hallon och vi firade några timmar vändagen tillsammans.



Tur att det finns Facebook så är det lättare att ha kontakt med vänner som också finns utomlands...och då jag tycker mycket om att vara i Usa så träffar jag faktiskt mina alla vänner där rätt  ofta .

Igår fick jag ett mejl till min inbox av Emily...en av mina många vänner i Usa och hon sa att hon har köpt en present åt mig och jag skall få den då jag åker dit i höst.Det är rätt dyrt att skicka paket från Usa hit eller tvärtom så därför vill hon ge den personligen åt mig. Hon frågade om jag gillade färgen Rose Gold och det gör jag absolut....och sen vet hon att jag är en stor fan av Disneyland. Jag kan lova att man blir aldrig för gammal för Disneyland och man blir aldrig för gammal och använda ett par Mimmi öron så kolla hur fina prylar hon vill ge mig till present.

Jag älskar redan mina gåvor fast dom ännu är i Usa. Gissa om jag stolt kommer att använda dom om det blir att besöka Disneyland i höst....Disneyjumpern och RoseGold Mimmi öron.






Vi har hemma en del hattar och Mimmi och Musse öron som vi köpt på Disneyland och en del fått som gåvor.

Jag älskar att överraska min familj ....dom blir nu som då uppvaktade med små överraskningar. Idag köpte jag åt Michelle och Jaromir varsin presentkort till Spice ice som vängåva på vändagen, Angelica fick en liten slant på konto om hon vill gå ut och äta fast en pizza på vändagen .Mikko my loved one fick sig en överraskningsresa....en resa  för bara han och mig på våren. Man måste också ibland ha tumis tid i ett förhållande och kunna njuta att bara  få göra en massa roliga saker tillsammans utan barn.






Jag har  alltid varit en person som älskar att ge gåvor och att överraska Mikko är nog det bästa som finns....han ställer nog så otroligt mycket upp här hemma och hjälper min pappa dom veckor jag är på jobb plus att har mycket att fundera på då han har sin egen mamma sjuk.



Mikko fick en liten påse med "fickpengar " till vårens resa men tror inte han kommer så långt med dom för det  är bara choklad....haha!!



Hoppas ni haft en riktigt trevlig vändag ...med hälsningar, kramar och lycka.

                                        Skickar härifrån en vänkram till er alla.


                     


      




















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar