måndag 12 februari 2018

Otroliga skapelser och semester

Här kommer min egen version av Donna Summers "She works hard for the Money" och den snutten går  så här  "I work hard for the money ....so I can have funny....I work hard for the Money ....so I can have vacation now ".





Men den lilla låt så börjar min nästan 5 veckor långa semester....jobbat hårt, svetten sprutat, pustat och kämpat men nu äääntligen är jag i mål. Skall bli så roligt och få vara med tillsammans med   familyn lite längre utan att behöva packa kassen och komma på jobb nästa måndag.





Vi behöver tid tillsammans för vår vardag är rätt hektisk och då Mikko och jag jobbar sk skift så behövs det lite paus  så vi bara får vara tillsammans.

Som avslutning på denna arbetsvecka och för att  semestern börjar så ville jag lyxa till det och gå upp till Oscar och äta något gott .....för det är jag värd ...enligt mig själv!




Januari/februari är ju månaderna för Blinier (plättar bakade på bovetemjöl) och har gott och dreglat då jag sett den reklamen här ombord så nu bestämde jag mig att gå till Oscar och gotta mig med Blinier och en god efterätt. Igen en gång måste jag säga ..hur bra kan man egentligen ha på sin arbetsplats ....att efter jobb ta hissen upp till  Oscar ala carte restaurangen och äta en fantastisk tre rätters middag, för mig blev det bara två rätter igår.






Där är så skön stämning.....gissa om jag njöt. Efter en hektisk arbetsdag få sätta sig ner och lyssna på piano musik ,äta gott och bara sitta tyst....går inte och beskriva känslan. Att själv inte behöva passa upp andra utan man blir  själv uppassad av en super trevlig / proffsig personal. Tack till er alla uppe i Oscar. Ibland brukar vi vara med arbetskompisar och  äta men igår kände jag för att gå ensam och äta.









    
Det var sådana fina skapleser på tallriken...verkligen fröjd för ögat och magen.


Min semester kan nog inte börja bättre och nu är det bara att vänta och se vad semestern för med sig för gott.

Ni som kommer att semestra här under sportlovet så skall njuta av er ledighet och ni som jobbar njut  av ert jobb för det finns tyvärr så många som inte har ett jobb att gå till.
Titta vilken fin taklampa i champagne baren.

                                  Detta är inget samarbete med Viking Line.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar