torsdag 1 februari 2018

Snöskulptur

Snö har det verkligen kommit men så länge man bor i höghus så behöver man inte bry sig....man kan lugnt sitta och titta ut och tänka  "låt det snöa bara" .För här har vi vår gårdskarl som fixar resten.





Men sen finns det sådana som tycker det är jätte roligt med mycket snö och att få skotta flera gånger om dagen för det är nog ingen lätt grej om snön är tung. Men det blir nog ordentlig mortion och friskluft i massor.Dom som bor i hus och älskar att skotta snö så nu är det nog deras lyckodag för ordentligt med snö har det kommit.




Jag valde istället att ta mig en dagsbastu och njuta av värmen...passar mera mig.Var så uppfriskande och sitta på balkongen och friska upp sig mellan varven och se då dom vackra flingorna dalade ner.

Fast jag absolut inte är någon vintermänniska så var det nog så skönt ute igår ...passlig temeperatur för  mig som fryser då  temperaturen är under 20+. Jag och Jaromir byggde en snögubbe och sen fixade jag en snölykta.Gamla goda minnen dök upp då jag rullade mina bollar tll lyktan....det påminner så om barndomen då man alltid fixade snölyktor och sen tände man ljus i dom till kvällen , det var  så fint.Igen ett litet täcken på att man börjar bli äldre då man märker att man börjar nu och då tänka på barndomsminnen.

Nu lite foton av vår egen designade snöskulptur/ snögubbe...temwork Jappe&Lissu.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar