torsdag 22 februari 2018

Kommer aldrig bli vintermänniska

Dessa vyer slår absolut vinter och kyla....jag har aldrig varit vinter människa och kommer aldrig att bli en vinter människa.Kommer att göra allt för att få spendera min framtid med dessa vyer.
Jag blir så glad då man går runt och ser en massa glada pensionärer som strövar runt längs med beachen och njuter av livets lyckliga dagar.



Hoppas hoppa satt jag får bli en av dom lyckliga pensionärerna som kan vara vintertiden borta från Finland och sitta här i Florida  eller Kalifornien och plaska med fötterna i havet och njuta av havets brus. Alltså vi njuter nog så av det här.....vi poenterar det flera gånger per dag hur lyckligt lottade vi är som får vara med om allt  detta och vi verkligen uppskattar allt vi får vara med om.



Tyvärr går dagarna alltför snabbt och skulle redan kunna tänka mig fortsätta min semester här efter vår kryssning men det  är bara att snällt hoppa på flyget och återvända till snö och kyla...tyvärr.Men hem och jobba hårt och spara så får vi snart fly igen.

En annan passion jag har då jag är i Usa är att shoppa ...helt otroligt fina kläder dom har här och just nu är dollar kursen bra för vår plånbok.Dom har ju hela tiden en massa fina kläder på sale....så ni kan ju gissa att jag fyller upp våra bagage hur lätt som helst.



Nu kommer vi att igen åka ner en stund till beachen för att bara sitta ner och njuta och höra på vågornas brus.















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar