fredag 2 februari 2018

JAG

 Idag har jag haft en sådan känsla att jag skulle helt ensam villa fly till en öde ö.
Jag älskar min familj och alla omkring men ibland känns det som jag bara vill vara helt för mig själv och göra precis vad JAG vill och när JAG vill.

Tycker att då jag är hemma på ledig vecka skulle det vara så roligt att få göra just sådant som JAG tycker om  och känna att jag verkligen är ledig. Men nej ...då skall jag sköta alla andra och allt runtomkring och som jag skrivit förut ...hålla i tusen trådar. Mina lediga veckor rinner lite liksom förbi då hemmet och allt runtomkring  tar en så stor del av min lediga tid.

Tänk att bara få bli i sängen ,stiga upp just då som JAG vill , få äta sen då just JAG är hungrig , bara vara hemma för att just JAG vill och inte behöva kuska hit och dit på alla andra osv...tror ni vet vad jag menar.

Egentligen skall jag väl inte klaga...det här är egentligen rätt så liten sak mot vad många andra går igenom....men ibland kommer det emot sådana " villflydagar".
Men känner mig själv så bra att så fort det börjar våras så är det helt annan känsla ...man vaknar upp på ett helt annat vis....det är nog den här långa mörka tiden/vintern som gör mig nedstämd ibland.

Vet att det är övergående så jag skall ...Keep calm och vad är inte bättre än att min semester är riktigt snart här och då skall JAG verkligen vila upp mig. Skönt då kidzen har sportlov så får vi, bara njuta och nolla vardagen och sova hur läge vi vill.Kommer att gömma väckarklockan!

Jag håller ännu fast vid  att detta år skall jag unna mig/familjen nu och då en hotellövernattning  bara för att jag också vill få den känslan att JAG är ledig och bli uppassad än att alltid få passa upp andra. Tack och lov så hittar jag i alla fall egen  tid att snusa runt på booking och söka en massa mysiga platser/hotell/herrgårdar som man skulle kunna besöka här i Finland.

Lördag som äntligen betyder sovmorgon och under detta täcke med påslakan som en världskarta skulle jag kunna stanna hur länge som helst och drömma mig bort till nån öde ö.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar