onsdag 7 februari 2018

Känns tomt

 Skrev här på bloggen om mina fina väskor och nu skall jag presentera ännu en som hör till  min favorit. Det är en väska designad av Anne Klein, tycker om hennes stil.  Denna använder jag både till vardags och den är också en av mina favoriter då jag är ut och reser.Den är stilig och på samma gång praktisk.


Passlig storlek då jag reser för min laptop ryms perfekt dit ,sen har den en massa bra fack och det som jag tycker är super bra  att inne i väskan finns en liten "väska" som sitter fast med band och där brukar jag ha mitt pass. Tycker det känns tryggare att ha det där en löst inne i väskan för ofta  på flygfältet  då man söker något från väskan så kan passet hastigt i misstag glida ut men nu finns det tryggt  min lilla inner väska.



Ett minus med denna väska är att den har ingen dragkedja...tycker mera om sådana då jag reser...känns på ett annat vis tryggt att ha väskan  helt stängd. Nu blir den på ett vis öppen då det bara finns en knapp som jag stänger väskan med.



Brukar nog också använda denna väska till vardags men ibland tycker jag den är lite stor till bara telefon, plånbok och bilnyckel så jag har en annan liten söt väska (vit med svart rosett ) som är mera praktiskt till vardagen då jag bara skall ha med mig lite smått.

Är faktiskt glad att jag lärt mig använda handväskor för jag hörde förr till den gruppen som hade telefon och plånboken ofta i handen och då jag skulle kolla något i affärerna så la jag  dom ifrån mig men som tur var har jag oftast kommit ihåg att ta dom med mig . Sen en annan plats där jag ofta la plånboken var på biltaket då jag skulle lasta in matkassar. En gång var jag på väg att köra från parkeringen då jag som tur kom ihåg att jag hade plånboken på bil taket.



En annan gång var då jag i ungdomen var och shoppa och hade plånboken löst i handen och la den ifrån mig och glömde den i en klädkorg. Snurrade runt i en massa affärer innan jag märkte att plånboken var borta och sen var det att försöka komma ihåg i vilka affärer jag snurrat på. Som tur var kom jag ihåg till slut var den skulle kunna tänkas vara och tur i otur så hade någon snäll person fört den till informationen.


Nu har jag blivit så van att använda handväska att det känns tomt om jag inte har den med..lika tomt som då man glömmer mobilen hemma.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar