fredag 27 juli 2018

Spänningen stiger

Im so exited and I just can´t hide it.... så går jag och trallar nu och längtar hem. Jag tror nog också familyn där hemma är lite spända på vad som är på gång.

Ni vet säker nästan alla att jag gillar att överraska och speciellt att överraska min familj lite nu som då. Nu har då mina " småttingar " haft födelsedagar båda två och jag råkade ju vara bådas födisdag på jobb plus att ofta är alla kompisar på semester i juli så det är lite svårt med att ordna kalas då. Dom får ta det sen i augusti då skolorna börjat.

Mikko fixade  en picknick kryssning åt dom på sina födelsedagar med Grace men jag var ju på jobb så jag han ju inte umgås och fira deras födlare då dom var ombord så därför vill jag överraska dom med något roligt då jag nästa vecka kommer hem på ledigt. Dom har så mycket prylar där hemma så därför vill jag hellre ge dom ett äventyr till födelsedags present som dom alltid kommer att ha minne av.

Dom har gjort en del gissningar vart dom tror att vi skall fara men dom får först det rätta svaret på torsdag då vårt äventyr börjar. Det ända dom vet är att vi skall packa ner badkläder och sen lite finkläder då vi skall ut och äta födelsedags middag.

Jag vill också med detta äventyr även tacka Mikko som alltid finns där och ställer upp då jag är mycket borta .Kidzen kan inte ha en bättre och snällare pappa. Lovar att vi kommer ha super kul. Vet ju att jag själv också slipper och koppla av och njuta av att bara få lata och bli upp passad. Kan vara skönt att få bli uppassad efter att ha jobbat hårt hela sommaren.

Papsen skall nästa vecka på intervall boende så det passar toppen för oss alla att fly och bara tänka på oss själva och få koppla av i vardagen då jag inte nästa vecka behöver sköta min pappa. Super att det finns intervall boende så att anhöriga ibland får pusta ut...det behövs kan jag lova.

På torsdag hoppar vi i bilen och sen får  mina medresenärer Mikko , Jaromir och Michelle se vart bilen styr iväg och var nånstans det blir att använda våra badkläder.

Spänningen stiger och jag hoppas dom kommer och tycka om min överraskning som jag skall ge min kära family. Min äldsta dotter jobbar så hon kan tyvärr inte hänga med på detta äventyr.

Titta in på bloggen ni som vill veta vart bilen styr nosen på torsdag.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar