måndag 30 juli 2018

Kylskåpsklimat

 Känns lite konstigt att idag gå över landgången och emot mig slår den ljuvliga värmeböljan...man vet inte riktigt i vilket land man befinner sig i. Måste nog erkänna att det  känns som man skulle vara utomlands. 

Det är lite mera som Florida värme än California värme...i Florida är det jätte fuktig värme medan man i Kalifornien mera får njuta av den sk torra värmen och i Kalifornien kan också kvällarna vara rätt så kyliga då dom har  vinter säsong.

Det är nog lite overkligt denna värme i Finland.....just nu sitter vi med Mikko och säger att det känns som vi skulle vara på semester utomlands. Han började faktiskt sin andra etapp semester idag och jag har min lediga vecka så vi kan gott fantisera att vi nu sitter  i Kalifornien.

Njut njut njut alla ni som klarar denna  hetta för snart har vi kylskåps klimatet här ...alltså vintern och då får vi nog frysa till lust och leda.

Klockan böjar vara ca 2 på natten och jag sitter på balkongen och njuter...så tyst och skönt. Har varit en vecka med full fart på jobb så det finns inget bättre än då man kommer hem att få sitta i tystnade och njuta av känslan att jag är ledig en vecka.

Nu skall jag ännu svalka av mig med en iskall dusch innan jag går och lägger mig för att i morron ta emot en ny dag med ca +30 ....kanske det blir att åka till nån strand eller en sväng med båten.



  Min förman bjöd idag på glass som tack för denna sommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar