onsdag 11 juli 2018

Min arbetsplats nerifrån upp

På gång igen....nu är det bara att ge allt. Vi är nu inne på årets hektiska månad förutom lilla juls tiderna. Det är nog denna månaden som dom flesta semestrar...förutom jag och min familj...vi semestrar hellre i oktober.


Men  nu som sagt är det att betjäna ALLA resenärer med ett big smile för så vill jag också bli betjänad då jag reser. Det är  en viktig sak då man reser ...hur man blir bemött på olika ställen därför vill jag själv ge den bästa betjäningen jag kan.




Många kanske reser första gången med Grace och då är det viktigt att dom får den där härliga känslan att dom verkligen känner sig välkomna ombord....lika fin bemötning som vi brukar få på Royal Carribean kryssningarna så vill jag också ge ALLA mina kunder....och det får dom också.



Så ni som kryssar med Grace under sommaren ......bara komma upp till Spa avdelningen och säga hej åt mig ...lovar at möta er med ett leende på läpparna.



Här i detta inlägg skall jag visa super fina foto av min arbetsplats Viking Grace som jag fotade på söndagen då vi åkte runt i Åbo skärgården och hon råkade anlända Åbo hamn i samma stund som vi också började söka oss mot land.



Härligt att få se henne från denna vinkel ibland ....alltid är jag uppe på deck och ser neråt...nu fick jag se uppåt.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar