söndag 22 juli 2018

Jazz och Yyteri

 Äntligen skall ni få ett nytt inlägg.....det är mycket så här på somrarna. Fast jag dagligen är på datan så kan det bli några dagars frånvaro från bloggen. Ser också att folk är på semester och inte hinner läsa bloggar så här sommartid.

Vem hinner läsa  en massa bloggar då vi har haft så här fin sommar då man verkligen vill njuta av värme och att kunna vara ute. Månaderna går fort och snart sitter vi alla inne igen kurade i soffhörnet med datan i famnen och läser en massa bloggar.


Det är en massa resebloggar som jag nu så här sommartid inte hunnit följa med som jag sen i höst igen skall klicka in mig på för att se vilka bra resetips jag missat så här sommar tid inte hunnit läsa.


Konstigt nog så fast vi ha så super bra väder här nu så längtar jag ändå iväg på nån resa....längtar efter dom sköna hotellsängarna och dom goda hotell frukostarna som man får sitta och njuta av i lugn och ro.





Nu var vi faktiskt upp till Björneborg ett par nätter ...där var både jazz och bostadsmässa. Själv är jag inte alls intresserad av Porin Jazz men bostadsmässan skulle jag ha varit intresserad av men tyvärr så hann vi inte med det och vädret var rätt så ostadigt. Kom ibland ordentliga skurar.


Tur i alla fall att vi for direkt till Yyteri då vi kom till Björneborg för då visade sig solen och det var perfekt dag för att lata på beachen. Mera om vår lilla mini resa kommer det i några inlägg.



Hoppas ni alla njutit av värmen men också av att det kommit sommar regn mellan varven....naturen behöver verkligen vatten.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar