torsdag 5 juli 2018

Converse ut från skåpet

  Hemmet är nog en plats där sysslorna aldrig tar slut...förstås är det mycket lättare nu då kidzen är så här stora och gärna städar sina egna rum och jag sköter resten. Dom är duktiga att hålla sina rum städiga ( pedanta som sin mor ) tillsvidare men det hinner ändra. Kommer ihåg då Angelica bodde hemma ännu så var det nog så kaos ibland i hennes rum att man snällt stängde dörren och bad henne städa sen då hon hittade inspiration.

Idag hade jag en sådan extra drive på och började plocka och fixa med sådant som blivit liggande så nu skall det gallras ....se vad som behövs och vad som inte behövs. det samlas och samlas men nu skall en massa tossor bort som jag inte hinner använda.

Har faktiskt super bra ordning vad det än gäller .....kan nog med andra ord säga att jag är super bra på att organisera och hålla ordning.....annat är det nog med min man. Vet inte hur länge han sagt att han skall fixa och städa sin skrubb och nu har det nog gått flera år och ingenting har hänt ...samlas bara mera och mera....medan jag vill fixa allt direkt. Varför skjuta upp något tills i morron då man kan göra det idag.

Tycker själv det är så skönt och få allt fixat på en gång så blir det inte där och vänta och  vet att man har det framför. Sen är jag också sådan att då jag börjar med något så vill jag göra det i lugn och ro och inte hela tiden  bli avbruten för då tappar jag inspirationen .

Det är nog så roligt att efter arbetsveckan få pyssla här hemma och njuta av lugnet. Då jag är ledig så har jag nog blivit så bortskämd att  bara njuta av vårt hem förutom sen då vi har resor då vill jag njuta av hotellen jag valt och bokat helt själv efter min smak.

Brukar försöka välja hotell som är rena , fräscha  och gillar  den  moderna stilen på hotell och hotellrummen. Visst är det roligt med det där lilla extra då man reser och nu har  jag också  mera och mera börjat fokusera på hotell kombinerat med fina Spa avdelningar.

Minns i ungdomen då jag reste runt tex i  Australien och bodde på hostel där åtminstone tio personer delade rum .....nej tack...den tiden är förbi. Nu vill jag bo för mig själv eller med min family på något fint hotell.

Konstigt nog då jag/vi reser så saknar jag inte alls hemmet utan då nollar jag allt och kan njuter  att bo på hotell. En del  som reser brukar skriva att efter ett tag börjar dom längta hem....men det gör inte jag utan skulle kunna bli hur länge som helst i Kalifornien då vi är där.

Idag lägger jag in lite bilder på tossor som jag vill bli av med för en liten slant och dom finns i Åbo....kontakta mig på Fb eller via mejl lisettelaitinen@yahoo.se  dom kommer också finnas på Tori.fi
                                    
                                                  Nya  Gråmelerade Converse storlek 39


                     Nya Ljusgråa Converse med pink och blåa snören storlek 42,5




                                     Nya Reflex Converse  storlek 39




                                       Nya  Gråsvarta Converse storlek 39



                                             Nya Adidas tossor storlek 34









                         Ett par gånger använda tossor storlek 37

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar