måndag 2 juli 2018

Blev verkligen besviken

 Denna arbetsvecka gick så otroligt snabbt....då man jobbar med något som man brinner för och allt känns rätt då finns inga gränser man ger allt. Alltså skulle absolut inte ha något emot att jobba på något Spa för det har också blivit en av min stora passion då jag är ledig åka och se/prova olika Spa anläggningar. Skulle bra kunna se mig själv jobba med något inom Spa....kanske Spa värdinna på något fint Spa.

Nu i alla fall glömmer jag jobbet ett tag och njuter av att få vara  ledig en vecka och hemma med familyn igen. Har längtat efter familyn men har också längtat så otroligt efter jordgubbar med grädda.



Det första jag sa då jag hoppade in i bilen då Mikko, papsen och kidzen kom och möta mig ikväll   var att.... " kör via Prisma ...jag skall köpa jordgubbar och grädde " !!! Springer ju nästan in i affärer och direkt till disken där jordgubbarna brukar finnas och långnäsa fick jag.....där fanns inte en endaste en förpackning med jordgubbar....var så otroligt besviken.

Fy fasen det harmade....ni vet ju själva då man går och är sugen på något gott och plötsligt står du där och märker att jaha det blev inte att äta det jag längtat efter hela dagen.



Kom i alla fall hem med mina grädd burkar och så fort jag vaknar i morron så skall jag köra iväg och köpa jordgubbar. Dom har lovat regn i morron så det blir en passlig dag att vila upp sig efter arbetsveckan med en bra bok och MASSOR av jordgubbar och grädde. Hur skall jag kunna vänta tills i morron. Skulle här finnas någon som har ett jordgubbsland här i närheten av var vi bor så skulle jag absolut smyga dit NU och "låna" lite jordgubbar.

Men att dämpa suget så fick jag nöja mig med te och skorpor ikväll...gott också det men vinner inte över jordgubbar och grädde.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar