tisdag 3 juli 2018

VIP bastun ombord på Viking Grace

 En dag som denna ...grå och regnig så passar det bra att  skriva om vår VIP bastu ombord på Grace.Jag har säkert nog tidigare i något inlägg berättat om den men tror ingen har något emot om att jag  skriver om den igen och infogar fina bilder att titta på.





Det hör  nu till min uppgift då jag jobbar uppe i Spa att duka upp i VIP bastun då vi har den beställd.

Nu kanske många funderar var är det för speciellt med VIP bastu.

Med  VIP bastu ombord på Grace som vi har två av ( denna är större som jag visar foton på nu) betyder det att du får hyra den för två timmar och då är den endast reserverad för just dig och om du har någon med.





Paket priset för VIP bastun är 240 e för 6 personer och där ingår det  en flaska Bubbel, isvatten ,fruktfat och badrock/handuk.En fin bastu med fönster , egen jacuzzi och dusch , toalett finns i denna större vip.





Den mindre VIP bastun kostar 190e och där ingår det samma som den stora förutom Bubbel som inte ingår.





Man kan vara flera än 6 personer men då kostar det 24e extra  per person ( barn billigare)




Det går att köpa drycker från baren i Spa om man vill ha mera än vad som hör till paketpriset.

Har testat båda VIP bastuna och kan verkligen rekomendera att hyra dom. Om man vill unna sig något lite extra fast med familjen , sambon , vännerna , möhippa  eller varför inte hyra den vid tex födelsedagkalas och bjuda in några vänner eller fira lilla jul med vänner i VIP bastun osv.




Om man hyr VIP bastun så får man också använda Spa området där det finns örtbastu, snö grotta och dom större jaccuzina.




Min personliga favorit av VIP bastuna är den större för  det är så otroligt fint att sitta inne i bastun och kasta bad och se ut (finns fönster i bastun ) på den fina skärgården.

Våren och sommaren är dom bästa årstiderna att hyra VIP bastun enligt min smak för då är det sena ljusa kvällar med super fina solnedgångar och likaså dagarna är fina då havet glimmar av solen och allt är så grönt och fint i skärgården.
Hösten och vintern har ju också sin charm.




Nu är det bara att samla ihop ett gäng vänner och boka VIP bastun och komma och njuta av den vackra utsikten som bjuds i Spa uppe på deck 11 ombord på Viking Grace.

Detta är inget samarbete med Viking Line





















  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar