torsdag 5 juli 2018

En dag jag vill fira

Alla ni som känner mig och ni som har läst bloggen länge vet att jag är en stor älskare av Usa...och känner mig alltid lika hemma då jag åker till Kalifornien. Har ju varit så otroligt många gånger till Kalifornien så brukar kalla det till mitt andra hem och om jag får vara frisk och kry då jag blir äldre så kommer jag och Mikko spendera mycket av vår lediga tid där , sen får man se var på världen alla kidzen är  då det blir aktuellt med längre vistelser i Usa. Nu håller vi oss ännu på det här kapitlet i livets bok och svänger det sen då kidzen blir  äldre...tiden får utvisa ...för tillfället  lever och njuter vi av tiden som vi har nu.






I alla fall så är det ju nationaldagen i Usa idag och den missar vi aldrig här hemma om jag råkar vara ledig...så idag blev det att pynta , fixa och baka och bjuda farsgubben hit och fira ...4th of july!!!

Brukar alltid köpa mig en hel del Usa prylar då jag åker dit och förra gången hade en av mina kompisar också köpt en hel stor påse full med Usa prylar....så här fanns nog saker att dekorera med.






Skulle gärna ha pyntat mig själv också i lite Usa tema kläder men har haft rätt så fullt upp idag hela dagen så jag inte hunnit tänka på kläd tema....men blev så full i skratt då jag sökte pappa för han råkade ju ha en jumper som färgerna matchade helt in på färgtemat som gällde idag...rött,blått och vitt.







Sen blev det hastigt att baka en blåbärspaj....for snabbt och plocka blåbär ...vart?? ...jo till Citymarkets kyldisk och sen pajbotten hittar man också i kyldisken så behöver man inte annat än att trycka ut degen i formen. Hur enkelt som helst och sen köpte jag en burk färdig vaniljsås plus att det också var jordgubbar& grädde på menyn.




Denna kökshandduk har jag fått av min kompis i Usa  och många skulle ALDRIG i livet ha någon sådan handduk i köket. och hänga ...men som sagt då det gäller mig och Usa tema så är absolut ALLT möjligt.

Farsgubben var så nöjd och glad då han fick vara med här och fira Usas nationaldag. Mikko jobbade så vi sparade en liten bit paj åt honom.




Nu ligger jag här i egen säng och njuter för visst är alltid hem nr1 det bästa ...hem nr 2 är då jag är på jobb.

Go natt allihopa ...sov gott dröm fint .












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar