söndag 29 juli 2018

Nu vill jag iväg

 Så börjar sommarjobbet vara på slutrakan en dag till i Spa och så är det över för denna sommar....sen är det bara att snällt gå tillbaka till eget område och börja städa och riva lakan igen.

Så idag belönade jag mig själv med tack för denna sommar att njuta på vårt Spa här ombord på Grace och efter det for jag ut och sitta i den tropiska värmen för att äta en glass...härligt då klockan börjar närma sig 23 och det blåser ljumma vindar....drömde mig bort till våra härliga Karibien kryssningar.

Jag tror nog säkert många börjar förstå mig då jag skulle kunna bo i Kalifornien hela vinter eller kryssa långa perioder i Karibien...fly från kylan till en plats där jag får njuta av sol och värme. Tänk  er ni som nu på kvällarna suttit ute och njutit av dom härliga sommarkvällarna ...nog måste ni erkänna att det är skönt eller hur??

Så vill jag ha det i framtiden och tamme tusan jag kommer att jobba och kämpa  att jag verkligen kan göra det och inte  behöver lida med dessa Finska vintrar.

Det är så härligt då jag vet att jag kommer att kunna fortsätta att  njuta av  denna värmen ännu i oktober då jag flyger över till Kalifornien och skulle jag ha möjlighet så skulle jag först komma tillbaka till våren ...men det går inte nu.

Men vi skall ännu hinna med ett par minisemestrar innan jag/vi flyger till Los Angeles och börjat faktiskt själv bli lite pirrig för vår lilla minisemester   som börjar nu på torsdag.... jag börjar verkligen längta. Sova gott i härliga hotellsängar och vakna upp till en härlig hotell frukost...kan det bli bättre ....nej det kan det inte.

Fast vi reser jätte mycket så är det alltid lika roligt med att ha något inprickat i kalendern....vi blir nog aldrig trött på dessa härliga hotell/spa resor och alla andra härliga resor som vi får vara med om .
 Nagellack och bikini  färdig packat inför vår kommande minisemester..nu vill jag iväg och njuta.




 Avslutade denna arbetsvecka med en glass och härligt väder på deck 12







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar