fredag 22 november 2019

Snart blir en lägenhet ledig

 Det blir mycket pappa text här i bloggen nu för det är ju så mycket som kretsar kring han nu för tillfället. Fast vi nu har gått ett steg framåt och äntligen fått vård åt honom så är ju sk framtiden öppen.

Finns massor med frågor ...hur länge blir han liggande på sjukhus , slipper han till boende , vad skall vi göra med lägenheten för vi vill ju inte ha den och stå tom alltför länge. Så det är nu följande fas  ( lägenheten) som jag på allvar måste börja tänka på .

Men det är egentligen en rätt så liten sak  i och med att jag tycker om att ordna , organisera , fixa och lösa problem för annars skulle jag inte orka med att ha uthyrning av lägenheter/stugan som hobby.

Men det som kanske mest alltid är en liten press att hur fort man hittar en hyresgäst för en lägenhet kan inte stå tom i månader för där är ju hela tiden löpande utgifter så därför borde det ske snabbt att någon vill flytta in.

Har planer att lite sakta börja ta upp det att det kommer att komma en 3:a till uthyrning inom ett tag ...ni som är inne och läser bloggen och vet någon som behöver boende i Åbo framöver så kan ju förmedla att det kommer inom närmaste framtid ( hoppas jag ) finnas  en trea att hyra i Lauste. 

Skall också skriva om det på Facebook för det är en bra kanal att annonsera och kompisar som kan dela vidare...plus att djungel telefonen går framåt.  Så ni kan sakta men säkert börja trumma på djungetrumorna och prata om denna hyreslägenhet för dom som skulle vara intresserade.

Man kan bra komma och se på den om man vill eller så kan jag skicka foton. Det är ju inte riktigt säsong för studerande just nu men denna är tex en passlig studie bostad om man är två som vill dela och inte har behov att bo inne i centrum.

Som sagt många har och lägger klorna ut då dom hör Lauste men det är inte alls så farligt och oroligt här som det pratas. Har väl någon gång varit men nuförtiden är det till och med i Hirvensalo oroligt som hör till sk bättre område. Visst är det ju skillnad på Hirvensalo och Lauste men vi trivs jätte bra här plus att det ännu är ett billigt område att bo på. Att bo här så ger oss möjlighet att ha stugan i Himos och också kunna resa för hela vår lön far inte till boendet.

Har en kompis som bodde i radhus nära Kuppisparken ( hon bor numera i höghus)  och hade lika stor lägenhet som vi har 4 rum+kök och betalade i hyra nästan 1400 e i månaden...vi kan ta bort många hundralappar på den summan vi då vi bor i höghus i Lauste. Vi har egen lägenhet och betalar sk åt oss själva.

Men det är inget fel med hur och var man bor ...alla får lägga ut precis hur mycket dom vill på sitt boende för man sliter ju själv ihop sin lön och  det är absolut inte bort från min plånbok om någon har en hyra fast på 2000 euro.

Själv vill jag bo billigt för att kunna göra mycket annat roligt i mitt liv.

Men ialla fall hör av er till mig om någon är i behov av boende framöver. Lägenheten är 76m2 ...3 rum + kök plus inglasad balkong och finns som sagt i Lauste. Nära till Skanssi , Lidl finns nära och bra bussförbindelse till stan, bussplats finns nära.





Är det någon annan som känner av detta fredags mys som kommer smygande...jag har så härligt fredags mood på gång....målar , pysslar och grejar och sist men inte minst ...JULSÅNGER på hög volym och en sångfågel som heter Lissu som sjunger med för fullt . Ibland måste det vara lite svackor i livet för att sen igen se hur härligt det är då allt faller på plats.

//Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar