söndag 10 november 2019

Ställt upp i vått och torrt

  Stugveckoslutet  och farsdagen över och i morron kliver vi in i en ny vecka igen. Men bra att veckorna far snabbt som i sin tur betyder att min 3 veckors långa ledighet väntar bakom hörnet. Känner på mig att vi kommer ha mycket roligt uppe i Himos sen.

Roligt att kunna vara lite längre där då vi en gång åker dit upp och julen tycker jag för övrigt är en så mysig tid så jag vet vi kommer verkligen få det bra där. Men vi skall nog ännu hinna dit några gånger före min och kidzenas julledighet.

Idag var det farsdag och det hör väl lite till att papporna skall få frukost på sängen .....men hos oss var det så att vi sov så länge så Mikko fick laga sin frukost själv. Mikko är alltid morgon pigg , Jaromir hör också till den morgonpigga gruppen men Michelle och jag kan skriva in oss i sjusovar klubben...oj så vi kan sova om mornarna.

Grattis också till min egen pappa som jag tyvärr inte hann hälsa på idag i och med att vi kom så sent hem. Men skall försöka hinna åka till sjukhuset  i morron för sen blir det inte av under veckan att besöka han i och med att jag skall på jobb i morron kväll.

Men vi har verkligen ställt upp i vått och torrt då pappa
behövt oss så om jag råkade missa hans farsdag idag så hinner jag nog gratulera i morgon. Mikko har nog också verkligen varit duktig och ställt upp mycket då jag jobbat.

Nu är det bara att avvakta och se hur framtiden blir ...kommer han mera att kunna bo hemma , får han något boende eller blir han sängpatient...det vet vi ingen ännu. Min högsta önskan är att han skulle bli i så bra skick att han skulle klara sig på ett boende det skulle vara det bästa för oss alla inblandade.

Ett tecken på att vi hade en super mysig family weekend var då vi kom hem så sa Jaromir...kan vi åka direkt tillbaka till Himos , vi hade såååå roligt där !!! Jag faktiskt såg i stugan  att dom trivdes och njöt av veckoslutet.

Nu är vi alla redo att med ny energi ta emot en ny vecka och farsdagskaffet får vi nästan ta i morron för det blev inte att åka och äta någon farsdags tårta idag till något cafe. Men man behöver inte alltid följa traditionerna...vi kan bra fira farsdag i morron också med kaffe och en bit tårta.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar