lördag 23 november 2019

Sressburen

 Mera av sådana dagar som jag har haft idag....inga tidtabeller. Inget inbokat detta veckoslut. Vi har alla varit lediga , inte ens simträning för Michelle idag så vi fick sova ut i morse.



Vad menar jag med att få sova ut ...jo jag menar att jag vaknade kl 11 och inte steg upp förrän kl 13....heeeeelt min grej.  Mikko hade redan ätit frukost för länge sen då jag och kidzen masade oss till köket...frukosten blev idag runt två tiden... men skit i tider då det är så skönt och bara göra saker utan tidtabeller. Fast jag sen skulle äta frukost två på natten så skulle jag inte bry mig. Livet är tillräckligt inrutat av en massa tider och måsten hela tiden så ibland behöver människan nolla sig från allt.



Efter vi ätit frukost så for Mikko iväg till Impivaara  simhall och simmade några timmar, kidzen spelade och jag tog fram mitt pyssel och fortsatte med det. Oj oj vad det kommer och bli lyckat då det blir klart och helt min stil. Men ingen presentation förrän det är helt färdigt och kanske det blir några till då jag kommit igång med mina pyssel stunder.








Då Mikko kom hem så ville han bjuda ut mig och äta så vi åkte till Skanssi där dom öppnat en ny sushi restaurang. Vi åkte iväg på två man och hade det så roligt. Det är så skönt då vi äntligen börjar få tid med att hitta på saker med varandra utan att alltid barnen skall vara med. Nu skall ni inte tro att vi inte tycker om att göra roliga saker med barnen , för det gör vi . Men ett förhållande måste också byggas upp med att ha tid för varandra och inte alltid allt kretsar kring barn och nu då dom börjar bli så stora så är det så roligt att spontant kunna hitta på roliga saker med Mikko.





Sushi restaurangen  Itsudemo är helt ny öppnad och där var jätte fint. Nu har ingen av oss någon större erfarenhet av sushi så jag kan inte säga om det var bra eller dåligt. Vi var i alla fall nöjda men tror det krävs lite flera besök på olika sushi restauranger för att hitta sin favorit plats. Men  själva platsen var så fin då allt var nytt så redan det lockar kunder. Inget samarbete med restaurangen utan ville själv skriva om den.





Efter det blev det soffan och film...börjar mer och mer kännas som jag kommit ut i frihet efter en lång tid instängd i stressburen. Har nog alltid kunnat njuta av livet men nu får jag snart igen börja njuta på ett annat vis då jag lämnat stressen instängd i buren och själv kommit ut i friheten. Skönt.

Njut av en stressfri lördag allesammans.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar