onsdag 11 december 2019

Sova

 Det verkar alltid bli en blogg svacka då jag kommer på jobb...tycker att jag bara hinner jobba,äta och sova. Har flera kvällar legat i sängen och tänkt blogga och så har det alltid slutat med att jag somnat  innan jag ens hunnit börja skriva.

Är jag bra på något så är det att sova...alltså jag kan sova var som helst och när som helst....lider verkligen med dom som har otroligt svårt att få sömn ,inte kan sova på andra ställen än hemma och säger att dom vaknar flera gånger per natt.

Först och främst så somnar jag rätt sent men sen tusan då jag får tag i sömnen så kan jag nästan sova klockan runt. Om jag är riktigt trött så kan jag hur bra som helst sova 12 timmar och det är så otroligt skönt att vakna utvilad. Många säger att dom får huvudvärk att sova länge men det lidet jag nog inte av....är för mig att jag får huvudvärk om jag sover för lite.

Nackdelen då man är på jobb är att jag måste vakna så otroligt tidigt ( 04.20) och jag som absolut inte är morgon människa så kan ni gissa att det är trögt för mig att komma upp ur sängen.

Därför är det också lite si och så med sömnen när man är ut och  reser....jag vill ju åka iväg för att koppla av, njuta och sova . Men sova kan jag  nog glömma på resorna för man  vill ju se/göra så mycket då man kommer iväg  ..helst allt. 

Men nu har jag börjat min nedräkning ....sovsemester är på kommande....ändast 5 arbetsdagar kvar och sen får klockorna vara tysta ända tills jag kommer tillbka på jobb i januari. Fy tusan vad det skall bli skönt.

Tror att vi hela gänget behöver detta jullov ...har varit ett år med mycket att tänka på och ett år som sugit mycket av min energi. Känner att den annars så glada energifyllda Lissu faktiskt behöver lite ny energi för att ta emot det nya året med sådan livsglädje  som jag är van med.

Passar perfekt att ha semester nu när också Jaromir och Michelle  har jullov som i sin tur betyder att vi alla får sova hur LÄNGE vi vill. Mikko har också fixat lite extra ledigt under julen så han får också möjlighet att vila ut. 

Vet ni vad ....nu har jag skrivit så mycket om att sova , sitter  här och gäspar så nu är det dags att  gå och lägga mig. Några bloggar skall jag läsa först och sen blir det  god natt allesammans och i morrn tar vi emot en ny dag med ett gott skratt.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar