fredag 13 december 2019

Guld stolen väntar

 Tycker det är så fint med Lucia men tyvärr då man är på jobb så finns det nog ingen speciell stämning, men en liten lucia gnista fick jag i morse då jag tog en kopp te och en lussebulle.









Sen har vi redan kommit så långt på denna vecka att det är redan fredag och tempot kommer öka här på jobb men ingen fara ser  ju redan semester i horisonten.
Hela tre dagar kvar och 11 dagar kvar till julafton.




Skall bli skönt  att ha ledigt innan julen och på måndag då jag går iland så skall jag  skruva upp julkänslan på  top nivå. På onsdag är det Jaromirs julfest (den sista )  för nästa år är båda i högstadiet och då är det inga julfester mera.





Sen skall jag i lugn och ro gå runt och köpa lite julklappar , sätta mig ner och kanske ta en fika och bara njuta av att se hur andra stressar till max inför julafton som är över i ett hast. Varför förstår inte folk hellre att varva ner och ta emot julen utvilad än att  somna i soffan på julaftonskvällen.

Vi skall ha myskvällar i stugan innan julafton och sitta och dekorera pepparkakshus , Michelle ville baka julgodis och det  skall hon få göra. Dom har ännu skoldag  lördagen 21.12 så dom kommer sen upp med buss, jag åker upp redan på torsdag förmiddag.




Tänker ibland på tiderna då jag jobbade som frisör ( företagare) , aldrig  att jag under juletiden skulle ha kunnat unna mig 3 veckors ledighet  och nu  efter julen får jag börja tänka på följande ledighet som bli 5 veckor i februari/mars.Plus att då jag kom på jobb så var där igen en lista på väggen och nu är det dags att bestämma sommar semestern så har nog inget att klaga ...känns som jag semestrar hela tiden. Men sommarsemester kommer jag ta först hösten 2020.







Här är lite bilder från Grace och lovar ni som kommer och kryssar på julen kommer att få det toppen ....som ni ser så väntar Guldstolen på er redan och massor med härlig mat och julgodis i mängder.





En trevlig fredag den 13:e och fortsatt härligt veckoslut.

//Kram






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar