onsdag 28 oktober 2020

Blodig kanin och en grön groda

 Tänkte inte orka upp i morse ..det var verkligen trögt. Lovade att jag nog stiger upp runt 6.30 men det blev nog en timme senare jag orkade mig upp ur sängen. Hade två förväntansfulla kidz som ivrigt väntade på skoldagen som idag gick i Halloween tema.

Då jag steg upp var Michelle färdigt klädd och sen var det bara att börja med att sminka , då jag väl kom igång så kände jag på mig att det skulle nog har varit bra att kanske övet en gång före men nu fick det bli lite på talang. Men då jag på lördagen skall sminka henne för festen här hemma så har jag redan lite mera touch när jag börjar göra Halloween sminket.





 

Undrar om jag skall öva en gång på min make up som jag skall ha eller om jag kanske tar de på talang....ibland kan det bli super bra utan att man övat. Det som jag märkte med detta blod som jag köpte denna gång är att det är ganska löst så man fick vara lite försiktig så man skulle få det att se bra ut då det sk rinner ner i ansiktet.Det blod som jag har använt förut har varit en aning tjockare och lättare att arbeta med. Men i alla fall var Michelle jätte nöjd då vi åkte iväg till skolan.

Lika nöjda var dom då dom kom hem för det hade varit en rolig dag . Sen hade elevkåren ordnat ett litet cafe i skolan där dom hade sålt snacks med Halloweentema. Roligt med kul grejer då vi har en så mörk årstid just nu.






På kvällen limmade jag ihop pepparkakshusen så dom får torka ordentligt och i morron är det dags att pynta , pyssla och vara kreativ.....fantasin kommer att få flöda. Har en liten vision hur jag skall dekorera mitt hus men sen brukar det ofta börja ploppa upp en massa ideer under själva arbetet. Skall verkligen bli roligt.

Denna vecka har känts ljus fast det är mörka tider vi lever i nu , all denna Halloween grej ger mig så otroligt energi plus att  nästa vecka kommer jag åka iväg ett ställe och börja förbereda inför farsdagen  så det ger mig också en massa energi. Men nu tar vi först Halloween , var vi firar  farsdagen uppdaterar jag sen då vi väl är på plats.

En annan sak som gör mig lycklig är att jag dom ringde mig idag och erbjöd mig jobb , men denna gång måste jag tyvärr tacka nej för det skulle ha varit i morron bitti ( torsdag ) till Gabriella så det kom lite väl snabbt. Har redan planerat in vårt veckosluts program för kidzen så nu passade det inte. Så just i sådana stunder saknar jag det normala då man har sin arbetsvecka , man vet sin bytesdag och allt löper på så man kan planera saker till sin lediga vecka. Nu är man aldrig berädd när man får ett samtal.

Nu meddelade jag henne att jag har möjlighet att komma på jobb om det finns efter farsdags veckoslutet. Så får hålla tummarna att det dyker upp mera jobb.

Nu har jag allt uträttat för idag och kan med gott samvete och ett leende på läpparna säga god natt.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar