fredag 16 oktober 2020

Nya ansikten

Så var höstlovet över för min del och nu är jag tillbaka på jobb igen för en vecka. Blev så glad då jag fick samtal att dom hade en veckas jobb att erbjuda. Så nu har jag denna gång bytes dag torsdag. Kom igår på jobb och idag är det fredag men för mig känns det som tisdag i och med att jag alltid kommit på måndagen ombord. Får väl istället kolla kalendern lite oftare denna vecka så jag vet vilken dag vi har och att jag inte i misstag far hem i måndag istället för torsdag.

Sen får jag också noga kolla min hyttnummer för jag bor inte denna vecka i min sk egen hytt utan i en helt annan så bäst rusar jag in i min egen hytt då hyttkompisen ligger och sover. Har en röd knapp på dörren där jag bor nu så jag vet att jag gå in i rätt hytt. 

Sen var det också konstigt att komma  på jobb igår för det är en massa nya ansikten här ombord...känns lite konstigt i mässen då alla egna arbetskompisar inte är på plats.Känns lite som man skulle vara på en helt annan båt än Grace , man har ju nästan 8 år jobbat med sk sitt eget gäng och man blir som en familj.

 Men det har också fört gott med sig med nya ansikten, har träffat sådana som jag inte sett på många många år. Men visst saknar jag sk mitt eget team , har under dessa år lärt känna en massa härliga människor på mitt jobb och sitter ibland och funderar om vi alla igen får jobba tillsammans eller hur ser framtiden ut.

Fast jag saknar mina arbetskompisar så glädjer jag mig just nu att jag får hoppa in och jobba....en hel lön är alltid roligare än att få en halv lön. Finns så mycket roligt jag vill göra och till det behövs det en lön  och lön  får jag av att jobba. Så därför är jag nog inte sen att tacka nej då jag får jobb erbjudanden. 

Nu skall jag en liten stund surffa runt och se på Halloween tips så jag är berädd då jag åker hem och sakta men säkert börja pynta.

God natt allesammans.

 

 




 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar