söndag 4 oktober 2020

En ny fas och nya äventyr

 Så var detta veckoslut över och i morron är det dags att gå över landgången hem till familyn och sen får jag som sagt se när jag är tillbaka igen.

På fredag då jag slutade jobba så var jag vrålhungrig och sugen på något smarrigt så jag bestämde att jag går upp till Oscar ala carte och frågar hur läget ser ut. Om där är mycket kunder så har vi möjlighet att få köpa med take away hamburgare men nu fanns det plats att jag fick sitta där och äta. Jag for ensam upp och gottade mig , ibland är det så skönt att sitta ensam , tyst och bara njuta av maten och  ibland är det  jätte roligt och ha sällskap då man går ut och äta.

 






I alla fall så var det super gott...hamburgare , pommfritt plus Aioli dipp och iskall Coca cola , det blev en sk avskedsmiddag för vet ju inte när jag nästa gång kommer på jobb. Men sen då jag kommer tillbaka  så har jag bra orsak att  gå upp till Oscar och äta igen  , fira för att jag får komma på jobb. 

 



 

Sen hade jag Spa kväll i hytten för att få den där sköna veckosluts känslan ...tycker det är så roligt att sköta sin hy och gillar alla dessa härliga ansiktsmasker , hudcremer , bodyloitions , parfymer , hårprodukter...så det är nog inte konstigt att jag utbildade mig till frisör. Oj vad jag gillar alla dessa härliga dofter. Nu har jag här på jobbet en bodylotion som doftar Mango av märket Body shop , hemma har jag den som doftar Grape.

Nu har jag bra tid att ha Spa kvällar hemma med Michelle , vi bestämde att vi nu på höstlovet skall ha mys i stugan och packa med en massa produkter som skall göra oss höstfräscha och så skall vi också sköta våra händer och fötter med god doftande fotbad.

 Har ett flertal gånger nu fått höra .."Du skall  njuta nu då du får vara länge ledig" och  först tänkte jag...hur kan man njuta av att inte få jobba för det är ju det som jag njuter av att få jobba hårt och spara till mina drömmar och resor. 

Men nu har jag mera och mera börjat förstå att visst tusan skall jag njuta nu då jag har chans att vara ledig och göra en massa roliga saker.Skall faktiskt direkt denna lediga vecka göra något riktigt super roligt...Mikko har nämligen födelsedag nu på måndag men vi skall fira han på fredag. Gillar inte att köpa prylar som gåva utan hellre något kul man kan göra tillsammans så jag ser verkligen framemot fredagen.

God natt allesammans och i morron tar vi emot en ny vecka och jag svänger bladet i Livets bok och får se vad det för med sig . Detta år har haft en massa dåliga kapitel men som sagt min bok är inte slut  på länge och allt möjligt spännande kan ännu hända.


                   Dagens citat: | TANKESMEDJAN


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar