onsdag 7 oktober 2020

Längtar

Tänkte inte kunna lägga ifrån mig telefonen inatt för ville bara läsa och läsa min nya nerladdade bok, verkar helt i min smak.Läser bara thrillers så det är roligt att hoppa in i någon helt annan litteratur som är helt annat än vad jag är van att läsa. Fick ett tips ( tack Daniela)  att Thomas E också skrivit thrillers så skall prova läsa någon av dom böckerna  också.

Ni kan som sagt säkert gissa att det var någon som verkligen var  trött i morse då klockan ringde 7, först en vecka med full fart på jobb och sen låg jag  halva natten och läste. Vet inte hur länge jag låg och snoozade innan jag orkade kravla mig från sängen. Säger det igen att det skulle vara så skönt att få sova ut den första morgonen då man kommer hem efter jobbet men ser fram emot nästa vecka då det är höstlov så skall jag varje morgon ha sovmorgon.

Idag efter att jag fört kidzen till skolan kom jag hem och tände ljus och lagade frukost , så skönt att få sitta och äta i lugn och ro , låg och såg en stund på tv men sen bestämde jag mig då det var så ruggigt väder ( ösregnade) att jag kryper på nytt under täcket och fortsätter sova. 

 Då jag steg upp så var det dags att börja "jobba" ...tvättkorgen full med byke , matlagning efter det skulle jag hastigt köra Jaromir ner till Pargas på teater övning  och efter det kom jag hem för den räckte 2 timmar så jag orkade inte bli och vänta. Det var  meningen att Mikko skulle söka honom men så fick han förhinder så blev det jag som fick sätta mig i bilen och igen ragga ner till Pargas. Sen borde jag hinna till papsen för där börjar säkert tvättkorgen svämma över  och kylskåper behöver fyllas på. Men orkade inte fara dit mera på kvällen så jag får ta det i morgon.

Sen har han fotvård inbokad just i nästa vecka som det är höstlov så jag skall försöka byta tiden så jag kanske kan föra han redan denna vecka så jag får pusta ut hela nästa vecka uppe i Himos. Jag och Michelle skall försöka komma iväg dit redan på söndag eller tidigt på måndag och sen kommer resten av gänget i mitten av veckan. 

Jaromir råkar nämligen ha teater på höstlovet , nu då dom inte kan visa föreställningen när det är corona så skall dom filma den och det råkade just bli då som dom har höstlov. Men Mikko har också ledigt nästa vecka så han fixar med Jaromirs körande och sen kommer dom senare upp till stugan.

Längtar att få åka upp till Himos och tända eld i öppna spisen , tända massvis med ljus , höra då regnet smattrar på fönsterbräde , krypa under den mjuka pläden och inta Stug- moode. 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar