fredag 2 oktober 2020

Blodigt inlägg

Starka bilder,starka bilder!!!Om ni inte tycker om blod,äckliga bilder,Halloweentema då det är som värst....så snälla då skall ni sluta läsa NU!!!

 I mitt förra inlägg nämnde jag Halloween och skall fortsätta på det tema och tror nog inte jag slutar tjafsa om detta Halloween förrän den är över. Nu skall jag helt gå in i min Halloween bubbla kan jag lova....sitter och planerar för fullt vad jag skulle kunna klä ut mig till i år ...har redan lite små ideer men kommer nog säkert ändars ännu kan jag tro. Bilderna jag visar nere i mitt inlägg är ganska råa en del.

 Skulle jag nu fått resa så skulle jag nog ha åkt över till Usa och hälsa på och fira Halloween där....dom ordnar sådana otrolig häftiga evenemang på alla dessa tema parker så det är inte klokt. Ni vet är man en skräckfilms älskare som mig ut i fingertopparna så finns det nog inget bättre än att få fira Halloween på Universal Studio i Hollywood. Det är varje gång som man skulle kliva in i en film....oj vad jag vill tillbax dit nu. 

 Plus alla härliga dekorationer dom har då man kör runt i dessa egnahems hus kvarteren...ena häftigare än den andra....men skall vara glad att jag fått vara med om en massa härliga Halloween firanden där och kommer absolut fira där igen bara gränserna öppnas...vem vet ...kanske jag/familjen kan fira nästa år där. Kidzen har också härliga minnen då dom fått fira Halloween där med " Trick or treat" .

Lovade att om några år skall jag ta dom med och fira Scary Halloween på Universal och då betyder det scary...Michelle är precis som Angelica och mig som gillar dessa skräck/trillers filmer. Säkert släktfel. Hon påminner mig hela tiden att då hon är 15 så har jag lovat ta henne  med till Universal och fira...det blir med andra ord i nästa år. Hade planer att föra Angelica dit förra året  men hon hade bestämt att skaffa hund så hon backade då jag flög iväg dit i fjol den här tiden. 

Skall visa lite foton vad jag klätt ut mig till under åren...allt från störd psyko till brud i svart. Vet att en del tycker att dessa foton är smaklösa och inte förstår hur man kan gilla att spöka ut sig så här. Men jag vet dom som känner mig säger lugnt  " Det där är Lissu stil de ". Om någon frågade i ungdomen och om någon frågar nu vilken film jag skall se på så ingen tvekan ... en triller , ju läskigare desto bättre. Vet inte hur många gånger jag sett alla Halloween filmer ...men lovar det är et X antal gånger dom snurrat på.

Skulle absolut inte tacka nej om jag skulle få medverka i en skräckfilm... som ni kan se på bilderna nedanför så är det som jag skulle varit med i någon värsting skräckfilm.

Klicka på länken nedanför  och se då vi firade Horror night i Universal Studios https://frn0till100p1sekgasenibotten.blogspot.com/2017/11/k18-mycket-blod-fran-horror-nights.html

 


 









  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar