fredag 9 oktober 2020

Här var det tvärsvängning

Det hinner hända mycket på ett par dagar som gör att allt tvärsvänger. Till att jag ledsen gick över landgången på måndag hem till en lång permittering så gick det bara en dag så kom samtalet..." Vill du ta emot jobb på Grace". Om jag vill , behövde inte ens fundera på svaret ...klart jag vill jobba!! Vilket lyckorus jag kände.

Jag lär vara rätt högt uppe på vår sk "seniorlista" så jag börjar själv inse att dom nog kommer erbjuda jobb lite nu och då. Blir lite hoppas hit och dit men skit i det bara jag har jobb.

Tack också till vänner som gett olika tips var jag kan söka jobb som sk inhoppare...tar emot alla förslag. Sjö jobbet kommer först och sen då dom inte har där att erbjuda så kan jag gärna vara inhoppare iland på olika ställen.

Mikko är ju lika arbetsnarkoman som mig och ställer otroligt upp på sitt jobb...men sen då vi är  lediga så hittar vi på roliga saker tillsammans hela gänget och kopplar av. Vi kommer nu på lördag åka till  stugan i Himos och njuta av lugnet och dom fina höstvyerna. Dom har lovat typiskt höstväder...nämligen regn men då finns det nog inget bättre än bastu , eld i öppna spisen ,god  mat och family chill.

Skall som sagt ta med mig lite julsaker färdigt för nästa gång vi åker dit så blir nog säkert först i mitten/slutet på november. Så börjar så där sakta förbereda så har jag färdigt där sen då vi kommer till lilla jul dit. Såg idag dessa nya julkex i Citymarket.


 

Var idag med min kompis till Ikea på kaffemeeting ( roligt att träffas Satu) och så gjorde vi en shoppingrunda för nu går det åt massvis med ljus. Har varje kväll ljus tända.

Sen har jag tvättat pappsens alla smutskläder som jag skall föra dit innan vi åker till Himos. Sen bestämde jag att hemvården får börja sköta om nätbeställning  av mat åt honom nu då jag inte har en aning om när jag skall på jobb. Jan komma med hastigt varsel att jag skall på jobb en vecka och så är hans kylskåp plötsligt tomt , plus att det underlättar mig mycket då han för matkassarna direkt hemkörda.

Jag har mer än väl att släpa hem matkassar åt oss själva , ni kan gissa en familj med 4 pers så går det åt mängder med mat. Annat var det i ungdomen då man så gott som levde på makaroner , tonfisk plus ketchup.Jag köpte hellre kläder , ut med kompisar och sen reste jag....maten sparade jag in på. Nuförtiden finns det inget bättre än att få äta sig mätt på god mat.Lovade kidzen att vi skall ha Taco lördag och det blir säkert också taco söndag för jag brukar laga lite mera för det är så enkelt att bara plocka fram följande dag och jag behöver inte fundera på vad vi skall ha till mat.

Idag beställde jag en ny skidrock åt mig , det finns kanske dom som minns att jag nu senaste vinter köpte en ny rock som satt rätt så tight då jag prova den. Ni vet då man planerar att den sitter nog perfekt till nästa skidsäsong och då jag nu tog fram  den märker jag att nej fasen...den känns ännu mera tight nu än då jag köpte den. Så nu skall jag sälja den.

Om någon är intresserad så är den helt oanvänd , storlek :  XL ( liten modell) och pris 45e och det går att jag postar den och mottagaren betalar portot. Lägger med bilder här. Har den också till salu på tori och tänker lägga den på Facebook. Onödigt att den blir och hänga i skåpet och ta utrymme.


Slutar inlägget med god natt och ett trevligt veckoslut och nu blir det foton från ett hösligt Himos i några inlägg...inte länge kvar så börjar det bli fina vinterbilder här på bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar