fredag 30 oktober 2020

Ger huset åt en kompis

Idag har jag varit både aktiv och kreativ , med andra ord fått mycket uträttat. Direkt då jag körde kidzen till skolan så for jag iväg till Bauhaus , blev en stund och gick runt där då jag hade tid . Det är sällan jag är dit då vi inte egentligen behöver något därifrån men nu var det en grej som jag hittade på reklambladet som jag for och söka.  När man stiger in i den affären så skulle man absolut direkt ha lust att förnya hemmet med en stor remont. Alltså helt otroligt fina byggmaterial det finns och hela tiden kommer det nytt.

Gick runt där och drömde och såg min vision hur det  skulle se ut om jag hade möjlighet att välja allt nytt till mitt hem. Oj vilka fina golv material för att inte tala om alla fina kakel och färger det finns att välja på , badrummen som man verkligen kan lyxa till med fina detaljer och  vilka fina material det finns till bastun , stiliga bastu ugnar m.m. 



 

Men som tur var så kom jag ut med det jag behövde och remont drömsbubblan sprack då jag kom ut i friska luften. Istället för remont så fortsatte Halloweendekorations projektet hemma och det börjar verkligen bli precis så som jag vill ha det har till och med dekorerat det så häftigt att jag redan flera gånger idag själv  blivit rädd av mina skräck dekorationer.




 

Men det är ju så det skall vara då det är Halloween , man skall känna att det är lite skräck vibbar i luften. Kommer ihåg då jag varit i Universal studio och firat hur otroligt många gånger jag verkligen blev skrämd/rädd på allvar. Det var skit kusligt i alla dessa skräckhus , det var som jag skulle ha varit med i en skräckfilm.

Jag frågade av kidzen om dom är rädda då jag dekorerar lite kusligt men dom säger att det är häftigt. 

 


Detta är Jaromirs resultat.
 

Köpte hem allt som behövs tills i morron så  jag bara kan ta det  lugnt  , sminka mig och Michelle inför kvällen , förbereda Halloween maten som kommer bli Taco/fajitas fyllda med spindlar, maskar och tusenfotingar. Ringde också och frågade om papsen orkar komma över på Halloween party och det tyckte han skulle vara kul.

Jaromir kommer som sagt att åka iväg till sin kompis men han var glad för då får han fira två fester...en hos sin kompis och sen här då han kommer hem.

 På kvällen var vi verkligen kreativa , efter att jag dekorerat hela dagen , lagat mat , plockat undan och fixat så började vi dekorera pepparkakshusen  med tema Halloween. Sen kom jag på en bra ide då Jaromir hade sitt hus färdigt att han kan ge det och sin kompis i morgon då han far på fest och så kan dom alla äta Halloween huset innan festen är slut. Michelle och hennes kompis skall antagligen äta hennes Halloween hus i morron men mitt kommer jag inte att äta ...det kommer att få stå och pryda bordet ett tag för det blev rätt så fint om jag själv får säga.

 




Detta är Michelle´s hus.

Kommer att visa ett skilt inlägg om mitt Halloweenhus 2020  men i detta inlägg så visar jag kidzens resultat av vår pyssel kväll.Tycker det är jätte roligt sitta och låta fantasin flöda , skratta och ha roligt för att sen till slut  tillsammans gå igenom resultatet. Dom var super duktiga mina Halloween medhjälparen.

Är det flera som har fixat ett Halloween hus till veckoslutet?

Tänkte nu då jag är permitterad att kidzen skulle få bjuda hem några kompisar i början av december och så skulle dom få dekorera sitt eget pepparkakshus och ta hem , men får se vad det blir av det då coronan bara spökar på hela tiden och värre verkar det bli. Men hoppas den inte kommer hit til oss och kommer den i morron så lovar jag att jag spökar den åt he@ve#e. 

Ni som gillar Halloween ...börjar ni vara laddade? Ni kan säkert gissa en som verkligen väntar att få stiga upp i morgon och börja klä ut sig....jepp det är jag!! Plus att jag inte skall på någon större fest i morgon annat än med familjen så är jag helt eld och lågor. Många tycker säkert att jag är helt crazy men allt detta gör så att jag tycker att livet är värt att leva fast detta är ett mörkt år.

Får se om jag får sova lugnt  eller om börjar spöka  i natt i vårt Spökslott.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar