lördag 12 december 2020

4 x J

 Kan nästan kalla detta veckoslutet för "4 x J"...julpumpa ,  julmusik , julkalender och julfilmer jag tar ut allt nu och det känns så härligt. Tänker med gott samvete njuta 100% av denna tid före jul och på julafton blir det till 110%. Nu känner jag att det är verkligen skönt att förbereda julen då man inte har ett jobb att passa.

Oj oj om man spolar tiden tillbaka då barnen var små och jag jobbade i land ( egen firma)  från tidiga mornar till sen kvällar och utöver det skulle man hinna med tusen saker innan julen och när  julafton nalkades och man väl satt sig ner så tänkte man ju somna vid matbordet. Nu lovar jag att jag verkligen är utvilad och kommer i lugn och ro ta emot julen. Efter att vi firade vår första jul i Himos i fjol så bara längtar jag dit , väntar så otroligt  att få ta emot julen i vår mysiga stuga. Har under året inrett så den mera och mera börjar kännas som vår och nu till julen har jag inrett den så mysigt så vi kommer nog verkligen att ha det gott där uppe..

Skulle inte corona skiten ha kommit detta år  så var en av mina stora julklapps drömmar till stugan en jacuzzi , hade önskat att vi denna jul och ny år skulle ha kunnat sitta och njuta och bubbla på julafton. Men som man brukar säga "det går flera tåg" , det blir flera jular och är det så att nästa år blir ett ljusare år och att vi sjömän (inklusive jag) får återvända till  jobbet så är det bara ta nya tag och skriva en ny önskelista. . Sen är det ett stort plus för uthyrningen om där skulle finnas jacuzzi.

Men just nu är nog den högsta önskan att vi skall klara oss friska genom denna tid vi nu befinner oss i , materiella saker kan bra vänta. Men det är roligt att ibland få drömma sig bort , bort ifrån alla dessa dystra statistiker och nyheter som dagligen påminner om oss coronan. 

På måndag då jag börjar köra upp mot Himos så kommer jag hoppa in in julens bubbla och inte komma ut därifrån förrän nästa år.

Nedanför ser ni hur min jul pumpa blev.

 
               Bilden kan innehålla: katt, text där det står ”My Christmas Pumpkin”

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar