onsdag 16 december 2020

Ostbricka med jultema

Här tar jag det lugnt , här är det ingen press , stress och inget tids schema som gäller.  Nej här händer allt sen då jag känner för att göra något och vill jag inte göra något så då gör jag inget enklare än så är det inte.

 

 

 

Idag var jag in en sväng till Jämsä för det var några saker jag skulle ha och jäkla vilket slask föret det blev här då tempen börja gå mot plus grader. Nu håller jag tummarna för en vit jul om inte annat så får vi väl åka till backarna och se för där finns det  i alla fall snö.  




 Då jag kom hem från Jämsä så for jag en sväng via Himos centrum och såg vad dom grejade med i backarna idag och dom höll  på att plana ut snön vid skidliftarna så får hoppas dom kan öppna en del av backarna på lördag. Sen måste man väl se vad det är för regler som gäller i backarna nu i dessa corona tider , men vi vill nog så fort som möjligt och inviga pulkbacken/slalombackarna.

Vi köpte i oktober på rea säsongskort till dom små backarna och pulkbackarna  för Mikko vill öva på Snowboard , jag skall försiktigt börja i dom mindre backarna för att se hur det känns i mitt knä då jag åker slalom och sen är inte kidzen redo för dom större backarna  , så Lumila passar bra nu till börja med. Det som är bra med säsongskortet är att vi kan vara där hur mycket vill när vi är här i Himos. Sen får vi se om dom kommer att kunna ha backarna öppna hela säsongen eller måste dom stängas igen pga coronan , det kan ingen svara på vi får ta en dag i sänder.

 

Ikväll njöt jag av bastu, ostbricka och eld i öppna spisen.  

Nu ligger jag i sängen och läste för en stund sen  Jämsän Seutu Vekkari ( lokal tidningen) och där såg jag helt plötsligt en sak som jag  vill ha av julgubben...men tror det är säkrast att jag själv åker och köper den så jag vet att den finns under granen på julafton. Så efter julen skall ni få se vad fint jag köpte , hoppas verkligen inte den är slutsåld.

Ha det gott och vet ni vad i morron är det redan den 18:e som betyder en vecka kvar till julafton. Om jag skall vara ärlig så längtar jag så otroligt till julafton , samma känsla i kroppen som jag brukar ha då jag skall ut på resa och väntar på dagen för take off.

Det blir nog bra det här känner jag då jag tar familyn med in i julbubblan på lördag.

 


God natt

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar