onsdag 24 juni 2015

I regn och rusk ..i nöd och lust!!!

En del väljer att åka på bröllpsresa efter dom gift sig...och dom som  denna sommar gift sig längtar säkert till solen eftersom sommaren här har varit usel....rent utsagt skitsommar!!!Nu börjar jag verkligen längta efter vår resa då det inte alls börjar visa sig bli sommar här.
Som jag berättat tidigare så skall jag och M också åka iväg på bröllpsresa....få vara för oss själv,mysa,se härliga platser på detta jordklot och få göra det vi vill utan kidz.Det blir min drömresa nr2 !!!
I februari då vi alla var till Californien så var det en sk familjeresa och då gjorde vi sådant som också kidzen gillade ...nu blir det en resa för just oss två och en resa som vi båda ser mycket framemot.Tänk att jag hittat en sådan härlig man som älskar och resa lika mycket som jag och redo att se en massa platser här i världen...han vill som jag inte rada eurona på  hög för framtiden ....nej vi vill se vad världen har att erbjuda.
Ja det är säkert många nygifta par som just nu sitter på en härlig vit sandstrand med svajande palmer och turkost hav att vila  ögonen på och njuter av varandras sällskap.
Prins Carl Philip och  prinsessan Sophia njuter för tillfället på lyxön Laucala i Fidji,något brudpar kanske sitter på en mysig restaurang i Paris,något brudpar som sitter och njuter i en stuga i vår finska skärgård med grillmat och vin...ja det finns säker något för var och en då man vill njuta av sin honeymoon.
Som sagt man behöver inte vara prins eller prinsessa eller miljonär om man vill ha det där lilla extra.....nej man kan vara en helt vanlig typ som jag som älskar och surffa på nätet och söka söka och åter söka efter billiga resor runtom i världen såkan man hitta det där lilla extra med lite sting av lyx.
Det behövs bara rätt timing och ett klick.....i fjol i oktober hittade jag vår drömresa till ett så otroligt bra pris och i vinter får vi njuta av mycket sol och mycket värme....en bröllopsresa i precis vår egen stil !!!Denna vecka skall flygena bokas för vi kommer att åka iväg olika tider...låter spännande eller hur ??
I nästa inlägg skall jag berätta var det bär iväg ....som sagt en del vet det men en del kanske vill veta det och en del kanske inte vill veta ....då är det bara att hoppa över morgondagens inlägg för dom som inte bryr sig!!
En del myser i Paris....
 
Här befinner sig Carl Philip och Sofia.....
 
....inte fy skam måste jag säga!!
 
Men visst är detta också fint..så kan man också fira sin bröllppsresa (bilden googlad)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar