lördag 27 juni 2015

Det blev mycket värme och vatten!!

Vi hade en super härlig dag hela familyn....vädret si som så ....så vi passade på att fara till  Caribia SPA och njuta.
Rekomenderar om nån tycker att vädret känns tråkigt eller om ni annars bara vill fara dit och njuta och koppla av så lönas det fara ...för nu har dom sommarebjudande med S-etukortti så är det 10e /vuxen och 5e/barn och då får du vara fast från kl 10 då det öppnas till kl 21 då det stängs...nästa vecka tror jag dom börjar ha öppet till 22.Gå gärna in och kolla deras hemsidor .
Vi for dit idag ca kl15 och var ända till stängningsdags...härligt!!Kidzen är ju jätte bra på att simma,älskar och dyka och hör och häpna vår lillkille  hoppar ju redan från 5 meter (får tacka M att han ända sen dom var små orkat engagera sig och regelbundet åkt och simmat med dom).
Så vi vågar lämna dom på tumis och simma och vi kunde sitta och njuta i  dom varma bubbelpoolena.....visst har vi hela tiden koll på var dom är och dom kommer med jämna mellanrum och ger mellanrapport.
Men om man säger så... att nu behöver man inte sitta i babypoolen mera och hålla i dom så att dom inte hamnar under vattnet!
Sen blev det Hesburger  hampparin som man kan sitta och äta innepå SPA området med baddräkt på ...behöver inte gå och byta om...utan sen kan man fortsätta simma igen efter maten...bra ide tycker jag.
Själv åt jag en super go pizza "Pollo Mexicana" just så där stark  och go som jag gillar .Ger verkligen plus till Kotipizza att dom  utvecklat sig.Rekomenderar verkligen om man vill äta en pizza som är stark  och god!!
Nu ligger jag här på soffan och börjar känna att det är dags att säga go natt!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Måsarna svajade i taket ;)
 

 
Pizza "Pollo Mexicana" ..jalapenona var pricken på i...super go

 
M susade ner i vattenrutchbanan!!
 

J hade också full speed på !!




SPA selfie ;)




Gillar detta foto...fotat upp mot  spegeltaket :)






Lite ovan att posera på rödamattan ;)


Posankkan :)

 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar