onsdag 24 juni 2015

Vart åker vi på bröllopsresa???

Nu skall jag avslöja vart jag och M kommer att resa i vinter......många kunde säkert gissa rätt men många kanske trodde det skulle bli Californien eller Las Vegas.
Det blir inte Californien inte heller Las Vegas men det blir nog USA (det var väl ingen överraskning )
Det kommer att bli 1 vecka i Florida och 1 veckas lyxkryssning med Allure of the Seas i Karibien....så nu vet ni säkert varför jag lääääntar på att få åka till solen och värmen.
Har alltid drömt om att få åka till Karibien och nu blir denna drömm sann.... efter att vi kryssade med Oasis i Medelhavet i fjol så visste vi  att det var just precis vår grej  och att vi ville göra om det men då i Karibien.
Nu som sagt kommer vi att kryssa på tumis och kanske få ut lite mera av kryssningen än då vi hade kidzen med för då var det mest att vara brevid barnpoolerna och inte hann vi se så mycket av the night life ombord.
Som jag skrev inågot tidigare inlägg så rekomenderar jag att om man åker på lyxkryssning så skall nog barnen vara lite äldre att dom klarar sig själva...då får alla njuta av kryssningen.....för med små barn kan man ju inte lägga sig och sova,läsa nån bok eller bara njuta på deck nej då måste man ha ögona med överallt till och med i arslet.
Nu kommer vi som sagt att se allt med helt andra ögon.. i lugn och ro få sitta och njuta av middagen som serveras i stora matsalen,lata på soldeck,gå hand i hand som två nykära tonåringar  på dom vita stränderna då vi har hamndagar på fina paradisöar,på småtimmarna njuta av nån god drink och dansa till rytmerna av bra musik ( sådant kunde vi inte göra förra kryssningen då barnen var med).
Nu är det VÅR kryssning och nu skall vi njuta till 100% av all vår egen tid på tumis!!
Ni undrar säkert varför vi kommer att flyga olika tider dit....det är nämligen så att jag skall och hälsa på en kompis(svensk) som jag lärde känna i California då jag åkte dit i min ungdom..hon bodde i den familjen som jag skulle bo hos.
Vi blev goa vänner och under en längre tid tappade vi lite kontakten men tack vare fb så hittade vi varann igen.Hon blev kvar i USA sen ungdomen, gifte sig och skaffade familj.
Nu bor dom i  Florida och nu skall jag äntligen få träffa A och hennes familj efter alla dessa år....skall bli så SUPER roligt!!!Vi ses snart A ifall du läser detta!!
M kommer några dagar senare och då skall vi försöka hinna köra ner till Key West före vi startar vår kryssning i Fort Lauderdale.
Under kryssningen kommer vi hinna besöka Nassau(Bahamas)Charlotte Amelie (St Thomas) och ännu Philips (St Marteen) och där besöka den berömda Maho beach där planena kommer så lågt att du nästan kan röra dom(googla och kolla)...kan knappast tro det är sant att ..kommer nog att måsta knipa mig många gånger i armen och gnugga mig i ögonen för att tro det är sant då jag är där!!
Den berömda Maho beach på ön...
 

..St Maarten där planen i verkligheten kommer så här lågt..skall bli spännande att se.







Här kommer vi att bli som tonåringar på nytt...ni kommer att se rosa moln ända till Finland ;)

Så här ser vår kryssningsrutt ut!!





Här är den berömda landnings banan på ön St Maarten




Något att se framemot i vinter <3


Skall bo uppe i Coral Springs hos min kompis och kryssningen startar från Ft Lauderdale













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar