torsdag 25 juni 2015

Min själsfrende.

Själsfrender är två individer som har mötts i ett tidigare liv och som är förutbestämda att mötas igen.Vi har alla en själsfrende,någonstans finns det någon som väntar på dig!!
För tio år sen hade jag bestämt en blind date med en kille från Björneborg och han skulle då komma till Åbo och vi skulle ha en date.
Daten slutade med att vi båda ville träffas igen och jag visste redan från första stund att nu hade jag hittat min själsfrende.
Efter tio år är vi lika lyckliga som första träffen om inte lyckligare.Vi har så super roligt till sammans,båda har vi lika sjuk humor och har så mycket gemensamt som vi vill göra i framtiden.
M har ju under dessa år lärt känna mig och vet när jag börjar koka över och ånga på ....men som sagt det är inte långvarigt och så skrattar vi igen.
Alla har vi våra fel och brister ingen är perfekt!!!
Efter alla berg o dalbanor i mitt liv känner jag att jag nu rott i hamn och är lycklig till 100%.....allt känns så super bra!!
Önskar er alla som är lyckliga mera långvarig lycka...till dom som för tillfället är olyckliga önskar jag att lyckan också hittar snart till er.Alla mår bra att få känna sig lycklig ...så alla ni som ännu inte upplevt den riktiga lyckan...den kommer nog förr eller senare!!

Vill ge er alla en stor LYCKOKRAM....och ni skall veta ni är bäst!!




Därför är vi lyckliga ;)




M känner mig bra...de kan ta sin lilla tid innan jag är färdig fixad :)


Forever!!!


Detta är en fin bild ..skulle villa ha den som tavla!!



Tunnel of love....den vill jag vandra med min kära M!!
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar