måndag 29 juni 2015

Sommardagen firades i Nådendal!

Vilket HÄRLIGT väder det var idag ...äntligen fick man söka fram sommarkläderna och kunde gå ut med kjol utan att frysa...så skall det vara då det är sommar!!!

 

 
Glass i gröngräset....oj vad vi njöt!!!!
 
 
 
Nådendals SPA Hotel
 
 
 
Fick lite Usa känsla;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Speglar i taket foto .
 
 
Mysigt!!
 
Just precis min stil...bling bling !!!
.
M skulle till en kompis och leka hela dagen....så vi andra bestämde att vi åker till Nådendal på en glass.
Nådendal är en mysig sommarstad....men tror inte jag skulle trivas att bo där.
Vi gick ner till hamnen och kollade fina båtar och strövade runt och njöt....och på  hemvägen for vi via Nådendalsbad och såg.Det är nog ett fint hotell på en fin plats.
Vi har ett presantkort dit som vi skall använda i höst (fick till  bröllopsgåva)....vi skall ha en såndär "på tumis lyxdag" bara koppla av och ha det roligt ett dygn.... bort från alla vardagens måsten.
Vi var in och gick lite runt och  såg....där finns nog det där lilla extra...snyggt hotell...helt i min smak!!
Kanske nån annan av mina bekanta är på väg dit och koppla av i höst ...då kunde vi kanske försöka fara samtidigt dit....ut och äta gott,simma och på kvällen och dansa och ha roligt....bara höra av sig!!!
Kvällen slutade med att jag satt en stund och läste en bok på balkongen....detta är sommar ...man skall kunna sitta ute utan att frysa.Me  like so much!!                       Tänk hur mycket fint här finns i Åbo med omnejd att se sommartid.Vet inte när jag firat en sommar i stan....alltid har det varit ett rusas till stugan så fort man blivit ledigt....detta är en lite annorlunda sommar och trivs super bra så här också.            Har åtminstone i 20 års  tid släpat fram och tillbaka till stugan på kassar,kidz,katt och tuusen andra saker och då som sagt skall allt packas först i bil,sen båt,sen bryggan,sen stugan och som sagt samma prosedur tillbaka och man måste vara berädd att det kan ösregna... i år tar jag en paus med allt packande fram och tillbaka och det känns så förbannat skönt!! Jag får ju vara varannan vecka på sjön ändå (jobb) och njuta av en superfin skärgård och fina solnedgångar!!!Så ni som har en dag utan program....välkomna till sommar Åbo,Ruissalo eller Nådendal massor med fint att se här sommartid och för er med kidz så finns ju Mumindalen i Nådendal!!!
T
Äntligen fick Converse sandalerna testa Finsk mark ;)


Nej vi skall  inte köpa nån golf aktie..oberoende fast dom försöker locka med Teemu Selänne ;)






Mysigt!!


Hus stilarna påminner lite om Newport Beach i Cali.



J ville in och kolla Muuminsaker!!









Härliga små gränder och fina hus!!


Nådendal selfie!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar