tisdag 30 juni 2015

Lämnade familjen....

hemma för det är dags att åka på jobb igen en vecka....nästa gång jag kommer hem är det redan juli!
Hoppas nätet fungerar lite bättre denna vecka ombord...brukar vara så trögt att ladda bilder och ibland kommer man inte alls in på nätet...grrrr,morrrr!!
Jag är gillar super mycket att vara på nätet....hemma tycker nån att jag alltid sitter med laptoppen i fammen.. brukar säga till honom..."nog ryms du med och sitta i famnen"!!! Jag älskar och söka inrednings tips,resor,läsa bloggar,pysseltips ja som sagt mitt surffande tar aldrig slut ...det är som att vara inne i ett spindelnät och inte hitta ut.....men det är tur att vi alla har olika intressen!!
Men nog ser man ju hur denna data värld tagit över....var du än rör  dig sitter folk och surffar på sina telefoner eller datorer...detta är nutidens melodi!!!
Jag själv har helt anpassat mig i denna datavärld och tycker det är ju så mycket enklare med allt då man skall söka något...om man tänker hur det var förr.
Men nu tror jag att jag måste sluta knappra på laptoppen och  ta en paus i mina "smida planer klickanden" ....för det är en dag i morron också och den dagen heter arbetsdag!!!!
Hoppas nätverket fungerar bra denna vecka...annars gör jag som Garfield ;)
 
Man får bra inredningstips på datan...har man det så här möblerat hemma hinner man vara mycket på datan ;)
 
Hej då min family ses om en vecka!!
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar