torsdag 15 oktober 2015

Cafe´ som ett litet dockhus !!

Just precis ett cafe i min stil ...så pluttenuttigt och amerikanskt som det bara kan bli och herrejösses deras cupcakes....smarkar som en dröm!!!
Skulle träffa en kompis igår på stan och hon rekomenderade detta stället (Kiitos J .. että näytit näin ihana paikka minulle)
Ni tror säker att jag springer ute på cafe och hamburgarbarer stup i kvarten...nej det gör jag inte...men det är roligt ibland och unna sig lite gott.
Tycker om go mat och tycker om att äta ute...men om man vill resa så mycket som jag så måste man nog lämna bort att äta ute och mata "resespargrisen " istället.
Men som sagt nu och då måste man unna sig något gott...det är vi alla världa.
Om man säger så att då jag var företagare så hade jag ju inget sk eget liv allt gick ut på att jobba jobba jobba och sköta hem och vardag...aldrig att jag hade tid för mig själv.
Alltså nu är det ju så härligt att kunna ha EGEN tid...varannan vecka ledig ,kidzen i skolan,karln på jobb och jag får göra vad fan jag vill när jag vill och som många vet så njuter jag av livet till 100% lovar att jag tar vara  på precis allt som livet bjuder på och jag får vara med om.
Tror nog säker många småbarns föräldrar väntar ( så som också jag gjort) på den dagen dom kan gå ensam till affären och handla utan att släpa skrikande ungar med sig,gå och sätta sig ner på ett mysigt café och bara njuta  av sin EGEN tid  osv  osv listan kan bli lång.
Så därför njuter jag säkert ännú mera då jag kan göra sådana saker som jag vill ...att äntligen se att inte kidzen hänger fast i mig 24/7 at det äntligen är dags och njuta av MIN tid!!!
Öpnnar dörrarna till det absolut sötaste cafe jag sett i Åbo....vasse go´ kolla fotona.
Om nån vill ha sällskap så kommer jag absolut dit på te och  cupcake.Skall absolut föra kidzen dit och mumsa nåndag !!!

 
 
 

 
 
 
 
 
Alltså smaken på denna går inte att beskrivas..
 
Sådana porslins cakes skulle jag kunna ha köket fullt :)
 
Man får beställa kakor i alla valörer och kulörer.
 
Inte kanske man riktigt varje dag går på cafe´
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar