lördag 17 oktober 2015

Experimentera och förnya !!

Har två sk blomträd  med lampor som jag köpt nångång  vid nån rea försäljning efter julen och har inte riktigt hitta den rätta platsen åt dom.
Ibland lagt dom in i skåpet för att sen igen ta ut dom och se om jag får dom och passa nånstans....när jag väl hittat nån plats så tycker jag dom lyser lite för starkt och inte sån där behagligt varmt  sken.Tänkte redan sälja bort dom då jag kom på att jag placerar dom i M´s rum nu då hon fått ny inredning i sitt rum...och va tror ni....jepp de var som pricken på i då jag placerade dom på hyllan... dom passade perfekt.
Sen hade jag för ett tag sen köpt på Ikea någonsorts dekorationsfjärilar och dom placerade jag på kvistarna och jösses det blev mysigt ....passar perfekt i ett tjej rum.
Sen plötsligt hittade jag en sida där man kan experimentera med foton hit och dit och äntligen tog jag mig tid och pröva och jösses hur roligt det var.Man blir aldrig för gammal för att lära sig något nytt ..det är  upp till man själv att lära sig  om viljan finns!!
Nu lovar jag att bilderna/fotona på bloggen kommer att få lite ny touch !!Hoppas ni gillar ...jag nämligen älskar att få experimentera :) Som sagt då ni klickar på bilderna i bloggen så får ni dom större (till dom som inte råkade veta det )!!!
 

 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar