torsdag 1 oktober 2015

Disneyland #5 min favorit raid..in och kolla!!

Har säkert skrivit  om det tidigare att en av mina favorit raids är The Hollywood tower Hotel på Disney adventureland.Gå in fast på google eller youtube och kolla denna raid.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
Snart dags och stiga in i hissen.

 
 

Denna gång provade jag ta lite bilder inifrån medan jag stod i kön....alltså det är så  otroligt fint genomtänkt all dekoration ...det skall föreställa ett gammalt hotel.
Iden med det hela är ..att förlänge sen var det en familj  som checkade in på detta hotell och du står inne i ett rum ser på en tv i svart/vit och lyssnar på en man som berättar....till slut så önskar han oss alla "welcome to the twiglight zone"!!!
Man går in och sitter i en sk "hiss" ...spänner bältet och så börjar den åka upp..påsamma gång ser du på en skärm då man följer med vad som hände familjen för länge sen....och plötsligt ser man då dom faller ut genom en dörr och dåfaller också "hissen/ korgen" vi sitter i  med sådan förbannad fart neråt fritt fall och upp igenoch samma procedur några gånger  och när du är som högst uppe öppnas en dörr och du ser ut över hela Disneyland...puh.
Looovar det känns i magen ... den är bara så bäst!!Lång kö dit men for tre gånger och åka den...jihaaah!!Såni som gillar en häftigare åktur...besök The hollywood tower om ni är på Disneyland.Ger den ***** stjärnor.

Yess ...I made it...och roligt va det :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar