lördag 17 oktober 2015

Slutspurten!!

Ni som tycker om att resa vet hur härligt det känns då man sitter i soffhörnet en kall höstkväll med levande ljus  och klickar runt på datan och planerar sin kommande resa.... i vårt fall är det ju vår honeymoon resa som närmar sig med stormsteg.Härligt!!Det är nog så super härligt att ha en man som gillar och resa lika mycket sig själv...vi skulle ju hela tiden kunna vara nånstans :)
Denna resa (karibienkryssnng) har jag börjat planera för lite över ett år sedan men det fanns ännu lite små detaljer att fixa...så igår satt vi båda och planerade tillsammans en etapp på resan dit vi båda vill åka och se då vi är i Florida ...Key West !!!
Vi satt och tittade på hotell  och hittade igår ett bra pris på ett mysigt hotell..så vi bokade det.Nu är det fixat.
Vi skulle ha velat stanna där lite längre men nu räcker vår tidtabell bara till en natt ...men roligt att hinna ner dit i alla fall...nästa gång blir vi lite längre i där.
Idag är det familjedag...vi brukar inte i vanliga fall göra så mycket på höstloven för alla platser är över full proppade av människor men nu bestämde vi att vi skall göra en familje resa....mera om den resan kommer i nästa inlägg.
Ha en mysig pysig lördagshöstkväll allihopa!!
Här kommer lite googlade bilder var vi kommer att bo i Key West.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar