torsdag 1 oktober 2015

Montage Resort and Spa.

Det finns så mycket att se i Californien...igen fick jag uppleva en ny plats som jag inte visste om fast jag kört  förbi stället massor av gånger då jag kört längs med PCH1.
Tack P för att du tog mig dit och dit vill jag åka på nytt...fint ställe.
Ett av dom dyrare ställen om man vill övernatta fint.. men hotellet är  utåt sett rätt vanligt och passar super bra in i miljön....trodde faktiskt inte det var någotlyxhotell.Man slapp också in i aulan och titta och så kunde man gå förbi hela hotell  komplexet på en mysig strand väg....dit skall jag faktiskt ta min family nästa gång med och sitta i grön gräset på picknick eller njuta nere på dom små mysiga beachena.
Ända som var synd ...det var en mulen dag då vi gick omkring där....fotona skulle ha blivit super fina med klar blå himmel och sol.
Men gå gärna in och googla på Montage Laguna beach så kan ni se massor med fina bilder.
Smäller nångång lotto lyckan till mig så skall jag absolut boka ett rum åt mig där för nån vecka...om man vill kan man också hyra små lägenheter om man inte vill  bo på hotellet..härligt.
Måste igen poentera ...är nog så lycklig att jag har möjlighet och se och få vara med om en massa härliga platser som världen erbjuder,träffa en massa härliga människor m.m.Vet att många absolut har noll intresse av att se något annat ,trivs super bra i sin vardag där dom bor och är....men men min största hobby för tillfället är nog att resa....skulle absolut kunna ta en timeout och resa runt med M fast ett år om vi skulle ha barnen stora och plenty of jyyyro i plånboken!!
Men jag klagar inte som sagt ....jag har för tillfället möjlighet att se en massa fina platser  så jag är Super nöjd Super woman ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar